Servering og service i restauranten
Du kan forstå opdækning i restauranten og yde service af høj kvalitet ved med servering af a la carte-retter, morgenmad og brunch. Du lærer at flambere, tranchere, filetere og anrette tallerkener fra stikbord samt udføre miks af salater og dressinger. Du lærer også at prissætte menuer og vine samt lave opgørelse og afregning af den daglige omsætning.
Mål
- Du kan forestå opdækning i a la carte restauranten og kan bestille kreative dekorationer med evt. blomster/frugt/grønt passende til sæson.- Du kan yde service af hø kvalitet i forbindelse med servering.- Du kan stå for opdækning og afrydning af borde.- Du kan servere a la carte-retter.- Du kan servere morgenmad og brunch.- Du kan flambere, tranchere, filetere og anrette tallerkener fra stikbord samt udføre miks af salater og dressinger.- Du kan prissætte menu og vine samt lave opgørelse og afregning af den daglige omsætning.
Målgruppe
Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48873
Varighed
3 dage