Smørrebrød med kreativitet og grønne toner
Hvis der er noget, der kan vække begejstring hos frokostgæster, er det smørrebrød. Men hvordan tænker vi rødder, bælgfrugter og andre lækre grøntsager ind i pålægget, så det bliver nemt og indbydende at få mere plantemad og mindre kødpålæg på brødet?
På dette kursus dykker vi ned i nye, spændende tilberedningsmetoder, garniturer og anretningsteknikker, så du kan lave grønt smørrebrød, der ikke bare er klimavenligt, men også spændende og fyldt med dybde og velsmag.
Vi udforsker de mange tekniske egenskaber i kartofler, rødder, kål, bælgfrugter, korn og et væld af andre lokale sæsonråvarer. Du lærer om innovative pålægstyper og smagssammensætninger, og du lærer at mindske madspild og udnytte hele råvaren ved at trylle restprodukter om til nye, lækre ingredienser.
Kom med og lær at lave kreativt, grønt smørrebrød, jeres gæster vil elske. Udover at være klimavenligt, er planteriget nemlig også både sundt, nærende og drønlækkert.
Målgruppe og udbytte
Kurset er for dig, der arbejder i en personalekantine eller -café eller arbejder i en anden form for storkøkken.
Du kommer hjem med masser af inspiration, teknikker og fornyet planteenergi til smørrebrødskøkkenet med planter i centrum og med fokus på velsmag, resurseoptimering og bæredygtighed.