Karamel­kursus

Lær at mestre karamellens komplekse teknikker og tage dine søde sager til et nyt niveau.

Karamelkursus

Har du en særlig passion for det søde køkken, og vil du gerne arbejde innovativt med flere teksturer, så tilbyder Hotel-og Restaurantskolen nu et to dags karamelkursus.

Er du kok/konditor, dybt passioneret inden for håndværk eller selvstændig i branchen. Og vil I gerne gerne tilbyde jeres kunder en balanceret karamelfyldning til chokolade, kage, is eller som en karamel, der kan skæres og pakkes i emballage, så er dette kursus det rigtige for dig.

Karamel er en proces, der kræver viden om mange metodikker. Derfor arbejder vi med flere forskelle teknikker på kurset, og du kommer selv til at arbejde med alle processer helt fra bunden, så du lærer af dine fejl og kan få professionel hjælp til at mestre karamellens verden.

Kurserne er inklusiv forplejning begge dage.

OBS: Nuværende elever på Hotel- og Restaurantskolen kan tilmelde sig vores kurser med 40% rabat.

Kom i gang

Startdato
01-01-0001
Slutdato
01-01-0001
Varighed
2 dage fra kl. 15.00-20.00
Pris
1.875 kr. inkl. moms

På kurset lærer du:

  • Forhold i mål og vægt
  • Temperaturer i forhold til konsistens
  • Tidssætning af karamel i forhold til udskæring og overtræk
  • Anvendelse af glukose i forhold til sejheden
  • Valg af sukker fx renset eller urenset
  • Mængde af tørstof- og flydende stof i udførslen af en karamel

Underviser

Michael Lentz

Michael Lentz er chocolatier - og en af de bedste i Danmark. Han har gennem sin karriere arbejdet på flere toprestauranter landet over, hvor han har fremtryllet fantastiske desserter og chokolader.

Han har også været ude på sit eget eventyr med virksomheden Lentz Copenhagen, hvor han har fremstillet flødekarameller, dragéer og dessertchokolade af absolut højeste kvalitet.

Nyttig viden

Mad på skolen

Der er et stort udvalg af spisemuligheder på skolen.  

  • Restauranten, hvor vores egne kokkeelever forbereder menuen, og tjenerelever serverer den for elever og medarbejdere. 
  • Spisehuset, hvor kantinen serverer grøn bistromad til hverdagspriser.  
  • Kaffebaren, hvor du kan købe sandwiches, kaffe, salater og frugt. 
  • Madboderne, her er du heldig at smage mad, andre elever har lavet. Det kan være alt fra tacos, sushi, brød, is og kage. 

Læs mere om vores spisesteder

Røgfri skoletid

Hotel- og Restaurantskolen har røgfri skoletid for alle, der har sin gang på skolen.

Det betyder, at man ikke må ryge i skoletiden mellem kl. 8-16 hverken på eller uden for skolens område samt til sociale sammenkomster som fredagsbar, fest og lignende uden for dette tidsrum. Forbuddet gælder for alle tobaksvarer herunder cigaretter, e-cigaretter og snus.

Uniformer

Når du som kursist har undervisning i køkkener, skal du have en uniform på, som er godkendt til køkkenarbejde. Du har valget mellem at medbringe din egen uniform eller låne en af skolen.

Læs mere om skolens regler for uniformering her

Tilmelding til Karamelkursus

Personlige oplysninger
Adresse
Hvem betaler
Virksomhed betaler

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Anna Fie Bak Johansson
Kursusadministrator

Anna Fie Bak Johansson

M: fbj@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til konkrete kurser, fx om tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lignende.

Marie Haahr Jensen
Faglig teamleder

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig, hvis du har ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.

Lene Vietz
Projekt- og kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.