Bliv en god leder
Styrk din virksomhed med nye ledere
Få en leder ud af din elev
Kan du se et lederpotentiale i din elev, og vil du bidrage til at indfri det?
Og kan du se en værdi i at få ny viden om lederskab på din arbejdsplads?
På lederuddannelsen får eleven viden om god ledelse, og hvor essentielt samarbejder er.
Eleven får redskaber til at få kollegaer til at performe deres bedste på hotellet eller i restauranten.
Det nye forløb er en to-ugers erhversvrettet påbygning, som vi har skabt i samarbejde med branche- og ledelseskonsulenter fra Asnæs & Vangstrup.
På forløbet arbejder vi med cases fra egen hverdag, og vi afslutter med en test og præsentation af case.
Neden for kan du læse mere om, hvad eleven får ud af forløbet og få al praktisk information om tilmelding.
Det får eleven ud af forløbet
-
Bliver klog på lederrollen i samarbejdet kollegaer og egen leder
-
Lærer, hvordan man bedst kan organisere og fordele arbejdet et team
-
Får en forståelse for, hvordan ledelse kan engagere teamet og bidrage til større arbejdsglæde
-
Lærer, hvordan kollegaer kan motiveres til at tænke innovativt og komme med nye idéer
-
Lærer at identificere og løse konflikter og at tage den svære samtale
-
Bliver klog på, hvordan ledelse kan føre til en bedre indtjening på hotellet eller i restauranten
Mød underviserne

Gry Asnæs
Gry er uddannet advokat, mediatoradvokat og coach med over 20 års erfaring i rådgivning i hospitalitybranchen.

Egill Hauch
Egill er faglært kok, og derudover er han akademiuddannet i ledelse og har en MBA fra Middlesex University.

Pernille Raagaard-Glad
Pernille er uddannet i ledelse og har mange års erfaring med at udvikle organisationer og mennesker gennem stillinger som driftsdirektør og HR-chef.

Henrik Lindegaard
Henrik er uddannet tjener og arbejder som tjenerfaglærer og restaurantchef i skolens elevdrevne restaurant og har arbejdet på Michelin-restauranter.
Praktisk info & moduler
Tid
Undervisningen foregår i Hotel- og Restaurantskolens lækre kursusfaciliteter.
Forløbet består af to moduler med én undervisningsdag om ugen over fem uger.
Du kan tage det første modul alene, men for at få det fulde udbytte anbefaler vi, at du tager begge.
Pris
Forløbet er gratis for elever på skolen.
Som arbejdsgiver kan du modtage lønrefusion fra AUB. For at få lønrefusion skal du udfylde et tillæg til din uddannelsesaftale. Skolen kan hjælpe jer, hvis I har spørgsmål til det.
Modul 1
Hold 1
Dato | Underviser |
Mandag den 24. oktober 2022 | Pernille Raagaard-Glad |
Mandag den 31. oktober 2022 | Egill Hauch |
Mandag den 7. november 2022 | Egill Hauch |
Tirsdag den 15. november 2022 | Egill Hauch |
Mandag den 21. november 2022 | Pernille Raagaard-Glad |
Hold 2
Dato | Underviser |
Onsdag den 18. januar 2023 | Pernille Raagaard-Glad |
Tirsdag den 24. januar 2023 | Egill Hauch |
Mandag den 30. januar 2023 | Egill Hauch |
Mandag den 6. februar 2023 | Egill Hauch |
Onsdag den 1. marts 2023 | Pernille Raagaard-Glad |
Modul 2
Hold 1
Dato | Underviser |
Tirsdag den 17. januar 2023 | Gry Asnæs |
Mandag den 23. januar 2023 | Henrik Lindegaard |
Mandag den 30. januar 2023 | Henrik Lindegaard |
Mandag den 6. februar 2023 | Henrik Lindegaard |
Onsdag den 1. marts 2023 | Gry Asnæs |
Hold 2
Dato | Underviser |
Mandag den 24. april 2023 | Gry Asnæs |
Tirsdag den 2. maj 2023 | Henrik Lindegaard |
Mandag den 8. maj 2023 | Henrik Lindegaard |
Mandag den 15. maj 2023 | Henrik Lindegaard |
Mandag den 22. maj 2023 | Gry Asnæs |
Tilmelding
For at deltage skal elven som minimum have bestået 1. hovedforløb på kokke- tjener- eller receptionistuddannelsen. Det er dig som arbejdsgiver, som skal tilmelde elven til forløbet gennem Elevadministrationen på mail hf@hrs.dk
Tilmeldingen er først endelig, når skolen modtager elevens tillæg til sin uddannelsesaftale fra dig. Vi forbeholder os ret til at aflyse holdet ved for få tilmeldte elever.