Branche Speeddating

Find din kommende elev

Vi inviterer løbende branchefolk til Branche Speeddating, hvor virksomheder uforpligtende kan holde korte samtaler med vores elever, som aktuelt er på jagt efter en lærevplads.

Find din kommende elev

Hotel- og Restaurantskolen inviterer løbende branchefolk til Branche Speeddating. Arrangementerne består blandt andet af korte samtaler med vores elever, som aktuelt er på jagt efter en læreplads i en virksomhed som jeres.

Kender I nogen, som også kan bruge en dygtig elev? Spred budskabet, og fortæl gerne videre om arrangementerne til andre interesserede i branchen.

Mød eleverne

Til arrangementet møder I de elever, som er klar til at indgå en uddannelsesaftale. Vi trakterer med lidt godt til ganen inden samtalerne. Typisk vil programmet for arrangementerne se således ud:

  • Velkomst & snacks
  • 3-4 minutters samtaler mellem virksomheder og elever - speeddating
  • Der vil være tid og plads til at tale med alle elever på skift.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på skolen, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Tilmelding til arrangementer sker online eller pr. mail direkte til konsulenten for området. Oplys, hvor mange personer I kommer, firmanavn, mail og mobilnummer.

Datoer for kommende branche speeddating

Tilmeld din virksomhed til vores nyhedsbrev nu

I vores virksomheds-nyhedsbrev kan du blive opdateret på, hvornår der er branche-speeddates, få tip til søgning af elever osv.

Tilmeld nyhedsbrev

Jobbørs

Leder du efter en elev, kan du også slå stillingen op på skolens jobbørs 

Jobbørs