Branche Speeddating

Find din kommende elev

Vi inviterer løbende branchefolk til Branche Speeddating, hvor virksomheder uforpligtende kan holde korte samtaler med vores elever, som aktuelt er på jagt efter en lærevplads.

Find din kommende elev

Hotel- og Restaurantskolen inviterer løbende branchefolk til Branche Speeddating. Arrangementerne består blandt andet af korte samtaler med vores elever, som aktuelt er på jagt efter en læreplads i en virksomhed som jeres.

Kender I nogen, som også kan bruge en dygtig elev? Spred budskabet, og fortæl gerne videre om arrangementerne til andre interesserede i branchen.

Mød eleverne

Til arrangementet møder I de elever, som er klar til at indgå en uddannelsesaftale. Typisk vil programmet for arrangementerne se således ud:

  • Rundvisning på skolen
  • Opsætning af stand og networking
  • Velkomst
  • Speeddating-sessions
  • Mulighed for individuelle snakke
  • Tak for idag
  • Frokost

Under speeddating-sessions har I mulighed for at præsentere jeres virksomhed over for små grupper af interesserede elever. Vi kører sessions á 4-10. minutter afhængig af antal deltagende virksomheder.  Efterfølgende vil det være muligt at tale med eleverne individuelt og evt. få deres CV'er

Skolen inviterer forud for arrangementet på en rundvisning, hvor det er muligt for dig som læreplads, at få et bedre indblik i elevernes tid på skolebænken. Efter arrangementet inviteres du på frokost i vores elevdrevne restaurant.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på skolen, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Næste branchespeeddating i 2024

Næste omgang branchespeeddating ligger i starten af 2024:

Du kan holde dig opdateret om, hvornår der sker nye relevante ting for virksomheder, ved at følge vores nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jobbørs

Leder du efter en elev, kan du også slå stillingen op på skolens jobbørs 

Jobbørs