Bager/konditorelev søges til Jespers Torvekøkken

OM ARBEJDSPLADSEN

Jespers Torvekøkken søger snarest muligt en dygtig bagværker lærling til at assistere i produktionen af de lækreste brød og smagfulde kager til vores frokostkunder, i vores Madhus i Søborg Søger du en elevplads som bagværker, i en virksomhed hvor vi aktivt arbejder for at fastholde høj social kapital, og tilhørende høj personaletilfredshed? Vil du have en hverdag hvor der bliver taget god hånd om din uddannelse, og ønsker du en familievenlig arbejdstid, og fri hver weekend? Så se med her…. Om Jespers Torvekøkken I Jespers Torvekøkken er vi ca. 400 medarbejdere, som dagligt sender mere end 10.000 frokostkuverter ud af vores madhuse i Søborg og Søften. Vi serverer mere end 18.000 frokostmåltider dagligt i vores 69 kantiner og leverer årligt ca. 70.000 kuverter til selskaber, privat og til virksomheder. Vi har en ambitiøs holdning til bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret madtråd med fokus på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vores Madhuse er byggede på ansvarlige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, genanvender vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø. Vi er innovative og udfordrer os selv og vores kunder og er sammen om at fejre vores succeser og dermed skabe arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi lægger vægt på at du:

• Har stor interesse for bagning af brød og kager
• Motiveret for at lære hver dag
• Er serviceminded og nysgerrig
• Fleksibel og mødestabil
• Er smilende og udadvendt – og i godt humør
• Bidrager til den gode stemning i bageriet og i køkkenet

Forventninger til eleven

Det kan du forvente at lære hos os:
• Produktion af det daglige brødsortiment til vores frokostkunder
• Planlægning og disponering af varer til egen produktion
• Produktion af mersalgsvarer til gæste-, og mødeforplejning
• Kvalitets- og egenkontrol, og andre daglige opgaver

VI TILBYDER

Vi tilbyder følgende
• Et produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone – vi er 3 i bageriet
• Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver
• Stor medindflydelse i arbejdets udførelse
• Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet
• En virksomhed med stor fokus på kvalitet og bæredygtighed i alle facetter af arbejdet.
• Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye produkter – og vi vil gerne at du er med i den proces
• Interne inspirationskurser Arbejdstid: Arbejdstiden ligger på hverdage i tidsrummet fra kl. 00.00 -11.00, alt efter hvilke opgaver du har, fleksibilitet er dog vigtig.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Stine Bøjer, Bageri Ansvarlig
stb@torvekoekken.dk
Tlf.: 70228212

Addresse

Jespers Torvekøkken
Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Ansøgningsfrist:

31-12-2022

Søg stillingen