Ernæringsassistentelev søges til Rigshospitalet

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er et storkøkken, som producerer og leverer dagligt mad til ca. 1000 patienter fordelt på to hospitaler, samt kantinemad til mange hospitalsansatte.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi er et storkøkken, som producerer og leverer dagligt mad til ca. 1000 patienter fordelt på to hospitaler, samt kantinemad til mange hospitalsansatte.

Forventninger til eleven

• Du skal være i gang med eller have bestået grundforløbet for ernæringsassistent

• Du viser interesse for faget, er nysgerrig og åben for læring

• Du har lyst til at arbejde i teams med mange forskellige faggrupper

• Du skal være pligtopfyldende og mødestabil

• Frem for alt gå til opgaver med gå-på-mod og godt humør

• Du er god til dansk både mundtligt og skriftligt

VI TILBYDER

• Oplæring i en enhed, som består af køkkenet, personalekantine samt et bageri.

• Du bliver en del af hele enheden og den nyeste i flokken af ernærings-assistentelever, caterelever og bagerelever.

• En uddannelse i et køkken, som altid er i udvikling - på nuværende tidspunkt med stor fokus på bæredygtighed herunder økologi og madspild.

• Du vil blive oplært, udfordret og støttet gennem din uddannelse af vores ernæringsassistenter, kokke, elevansvarlige samt stabsmedarbejdere.

• En praktikplads, hvor du vil indgå i en struktureret hverdag med relevante faglige udfordringer

• Mødetider i tidsrummet kl. 6.36-16.00 i hverdagene.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sonja Olsen
sonja.rath.olsen@regionh.dk
Tlf.: 30334371

Addresse

Rigshospitalets enhed for mad og drikke
RIGSHOSPITALET Blegdamsvej 9 2100 København Ø

Ansøgningsfrist:

03-11-2024

Søg stillingen