Kok søges til Ferme le Pavillon

OM ARBEJDSPLADSEN

Har du lyst til at komme til Sydfrankrig over sommeren og lave god mad med friske, gode råvarer i et lille team med masser af sjov og hygge? Ferme le Pavillon er et familiedrevet hotel og lille restaurant i Provence i Sydfrankrig. Vi ligger smukt placeret ude på landet ca. halvanden times kørsel fra Toulon, Nice og Marseille. Stedet består af et lille hotel med 6 værelser og en restaurant med plads til 20-35 mennesker alt efter sæson. Vi har åbent fra april til oktober. Køkkenet har åbent 5 dage om ugen fra tirsdag til lørdag i lavsæsonen og 6 dage om ugen i højsæsonen fra midt juni til midt september. Konceptet er at alle får den samme 3-4 retters menu, serveret på samme tid kl. 19.30 til et forudbestemt antal gæster, der alle har reserveret bord på forhånd. Det vil sige, du har een servering, hvor du kan koncentrere dig om og fokusere på at yde dit bedste for hver ret med mindst mulig spild. Denne ramme giver os mulighed for at levere et ekstraordinært produkt hver aften. Menuen skifter hver aften, da hotelgæsterne ofte bor her på ugebasis og spiser her hver aften. Dette giver mulighed for stor kreativitet og indflydelse på dagens menu, men også krav om daglig fornyelse og præstation.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at assistere vores kok, Sander Mollerup, i et lille team bestående af 2-3 tjenere samt chefen. Du vil i samarbejde med Sander vær med til at udvikle ugens menu og er velkommen til at bidrage med dit bagkatalog for at udvikle og fornye menuen. Du kommer til at arbejde med både forret, hovedret og desserter, masser af fisk samt vegetariske alternativer i hele processen fra start til servering. Vi laver så vidt muligt alt fra bunden af friske, smagfulde råvarer. Du vil komme til at arbejde med råvarer af høj kvalitet importeret direkte fra producenterne eller hentet i nærområdet. Du vil have en daglig kontakt med kunderne, da det er et lille sted og vi gør meget ud af at have en dialog med gæsterne om mad og råvarer.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du er udlært kok, og at du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og hjælpsom. Du skal være en teamplayer, som kan holde hovedet koldt og humøret højt også i stressede situationer. Vi forventer, at du har en god og venlig tone i køkkenet og at du er klar til at give en hånd med, hvis dine kolleger har brug for hjælp. Du kan levere fra første dag og er klar på at give gæsterne en god og personlig oplevelse. Stedet stiller krav til fleksibilitet, da du indgår i en hurtigt skiftende hverdag og vi ikke altid ved hvordan næste uge ser ud. Man er tæt på råvarer og gæster og deler gerne ud af sin viden om maden til kunderne.

VI TILBYDER

Et sjovt ophold i Sydfrankrigs varme sol med andre unge mennesker og med mulighed for indflydelse og personlig udvikling fra midt juni til midt september 2025. Vi er fleksible med den præcise periode. Vi tilbyder kost og logi samt god løn efter aftale og kvalifikationer. Du vil bo sammen med de andre medarbejdere og dele køkken og bad og evt værelse.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Teis Munk, kok og ejer
contact@fermelepavillon.com
Tlf.: +45769450044

Addresse

Ferme le Pavillon
2323 Route de Comps, 83830 Bargemon, Frankrig

Ansøgningsfrist:

11-05-2025

Søg stillingen