Kok søges til Frederiksdal Sinatur Hotel- og Konference
OM ARBEJDSPLADSEN
Kok søges til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference Vi søger en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og dedikerede køkkenteam på Frederiksdal. Her fremstiller vi alt fra bunden, og udvikler altid vores menuer med udgangspunkt i sæsonens friske, lokale råvarer. Derudover spiller kvalitet, etik og omtanke for miljøet en bærende rolle i vores daglige arbejde, og alle seks Sinatur hoteller har Det Økologiske Spisemærke i sølv.
OM JOBBET
Elevens arbejde
Det er vigtigt for os, at du er nysgerrig og initiativrig, og sammen med os har lyst at eksperimentere og gå nye veje. Hverdagen på hotellet byder på mange forskellige opgaver og du vil kommer til at arbejde med både buffet- og tallerkenanretning til kursister, selskaber og de gæster som blot er der for at få en pause.
Forventninger til eleven
Vi forventer at du: - Er faglært kok, og eller har erfaring fra en lignende stilling. - Er kvalitetsbevidst, ambitiøs og har lyst at bidrage med egne idéer. - Trives i en alsidig arbejdsgang, der omfatter både buffeter til daglige konferencegæster, samt a la carte og selskabsmenuer til private gæster. - Er mødestabil og har lyst at bidrage til et stærkt fællesskab.
VI TILBYDER
Vi tilbyder trygge og frie rammer i et mangfoldigt og engageret værdifællesskab, hvor du får rig mulighed for udvikling og personlig udfoldelse. Desuden tilbyder vi gode ansættelsesforhold med en attraktiv lønpakke, inkl pensions- og sundhedsordning.
KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST
Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Kontaktperson
Jeppe Juel Schlüter - Køkkenchef
jjsc@sinatur.dk
Tlf.: 50569363
Addresse
Frederiksdal Sinatur Hotel- og Konference
Frederiksdalsvej 360, 2800 Kgs. Lyngby
Ansøgningsfrist:
31-12-2024