Kok søges til The Harbour Copenhagen Island

OM ARBEJDSPLADSEN

Vil du være kok i de skønneste omgivelser med et godt arbejdsmiljø? Så er det nu, du skal slå til! The Harbour på Copenhagen Island er en restaurant forskudt i hele tre plan, designet i et moderne og minimalistisk snit med plads til 226 personer. Fra restauranten har du en enestående udsigt ned gennem Københavns havn. Restauranten er åben for vores hotel- og konferencegæster. Vi leverer en høj kvalitet både i a la carten og til vores møder og konferencer. Som kok hos os får du en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver og vi sikrer, at du hele tiden har mulighed for at udfolde og udvikle dine kompetencer, både fagligt og personligt.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Dine primære arbejdsopgaver Overordnet handler dit job om at værne om håndarbejdet, lave lækker mad og - sammen med dine kolleger - at sikre gode oplevelser og glade gæster. Som del af teamet vil dine arbejdsopgaver variere og inkludere: Udvikling af menuer og generelt komme med nye idéer, når vi fire gange årligt laver nyt menukort Klargøre og forberede til service Tilberede og anrette, både a la carte og konferenceserveringer Du vil som udgangspunkt arbejde i en 5-2 vagtplan, med enkelte variationer. Det giver rum til flere fridage og en masse frihed. Med et hotel og en restaurant i drift vil weekendarbejde og arbejde på helligdage være en del af jobbet.

Forventninger til eleven

Hvem er du? Du brænder for dit fag. Så enkelt kan det siges. Vi er et passioneret team, som sammen sikrer den gode kultur, det gode samarbejde og arbejdsmiljø - derfor betyder det meget, at du har samme tilgang til dit arbejde og den oplevelse vi sammen giver vores gæster. Vi ønsker, at du: Er faglært kok med masser af godt humør Kan arbejde selvstændigt og systematisk Kan bevare overblikket, også når der er travlt Har lyst til at skabe resultater gennem et solidt samarbejde - både i køkkenet og med restauranten

VI TILBYDER

Hvad tilbyder vi? Vi har nævnt det tidligere, men det kan ikke siges ofte nok - vi tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø, hvor du får nogle skønne kolleger, et job hvor der er plads til dig, din udvikling og din personlighed. Du får ikke bare et job, men bliver en del af et rutineret team, der har været hos os længe. Vi gør tingene ordentlig og med tillid til den enkelte. Du bliver en del af Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hvor du får løn til tiden, pension, sundhedsordning og mange andre gode personalefordele. Tiltrædelse forekommer efter aftale. Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs!

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Lars Christensen, Køkkenchef
l.christensen@arp-hansen.dk
Tlf.: 33389600

Addresse

Arp-Hansen Hotel Group
Kalvebod Brygge 53, 1560 København V

Ansøgningsfrist:

03-11-2024

Søg stillingen