Kokkeelev søges til Christianshavns Færgecafe

OM ARBEJDSPLADSEN

Kokkeelev til Christianshavns Færgecafé Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i dette arbejde.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Kokkeelever på Færgecafeen vil du lave kokkearbejde. Det første år fokuseres der på at lære grundteknikker og kolde anretninger. Andet år er det varme tilberedninger og at kunne stå på det varme parti. Herfra bygger vi på med bestillinger og styring af et køkken. Vi tilpasser selvfølgelig arbejdet dit niveau og indlæringstempo.

Forventninger til eleven

Du kommer til at indgå i et kokkehold samme med mig og 3 andre kokke, samt 2 kokkeelever. Det er helt centralt har et indre drive og kan møde til tiden. Jeg forventer desuden, at du har en naturlig interesse for mad og service faget.

VI TILBYDER

Vi tilbyder til gengæld en stabil læreplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Christianshavns Færgecafé.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Erik - restauratør
kontakt@faergecafeen.dk
Tlf.: +4532544624

Addresse

Christianshavns Færgecafe
strandgade 50, 1401 købehavn K

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen