Kokkeelev søges til Coor Service Management

OM ARBEJDSPLADSEN

Stor kantine på Slotsholmen, hvor vi leverer morgenmad, frokost, mødeforplejning og selskaber til 7 ministerier, 5 i huset og 2 ud af huset hver dag. Vi laver det meste fra bunden og er meget tro mod den danske grøntsagssæson. Vi har sølvmørke i økologi og arbejder fokuseret med CO2 regnskab. Vi har en god team ånd og respektfuld omgangstone. Vi er et stort team med forskellige baggrunde og nationaliteter, som giver en meget dynamisk hverdag, hvor kommunikationen foregår ligeså meget på engelsk som på dansk. Normal arbejdstid er 37 timer om ugen, mandag til fredag i tidsrummet 6-15.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil igennem din ansættelse komme til at arbejde både med det kolde og det varme køkken, ligesom du vil komme til arbejde i bageriet. Vi bager alt brød, boller og kager selv. I det kolde køkken laver vi salater, pålæg, smørrebrød og anretninger og i det varme køkken laver vi mad fra hele verdenen, vegetarisk, fisk og kød. Vi laver både mad i store gryder og i små gryder.

Forventninger til eleven

Vi forventer en mødestabil, nysgerrig og energifyldt kokke-\/caterelev, som kommer med appetit på at lære, indgå et stort arbejdsfællesskab på en professionel arbejdsplads med ordnede forhold og rummelighed til at udfolde og udvikle sig.

VI TILBYDER

En elevplads i et stort kantinefirma med fokus på bæredygtighed, et højt ambitionsniveau og udviklingsmuligheder, hvor vi hver dag går på arbejde for at yde den bedst mulige service.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef Simon Krathus
simon.krathus@coor.com
Tlf.: 27872320

Addresse

Coor Service Management
Slotholmsgade 10-12, København K

Arbejdspladsens hjemmeside:

www.foodbycoor.dk

Link til jobopslag:

Ansøgningsfrist:

30-09-2025

Søg stillingen