Kokkeelev søges til DFDS

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi har fire restauranter ombord på Oslo-Frederikshavn-København ruten, så du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af menuer, blandt andet vores buffetrestaurant, som sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster, A la carte restaurant med bøffer af den bedste kvalitet, samt vores italienske restaurant, der, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores Blue Riband restaurant, danner rammen om større grupper og special-arrangementer ombord. Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande.   NB! DFDS traf den svære beslutning at sælge ruten Oslo-Frederikshavn-København (OFC) til Gotlandsbolaget den 11. juni med virkning fra den 1. november 2024. Dette betyder, at vi nu kan tilbyde en kandidat muligheden for at blive en del af Gotlandsbolaget på en spændende vækstrejse. Du vil blive ansat hos DFDS indtil den 31. oktober og din uddannelsesaftale overgår, sammen med mere end 800 sø- og landbaserede kolleger, til Gotlandsbolaget fra den 1. november.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som en del af vores restaurant-team får du en helt central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse det er at nyde en middag til søs. Du bliver samtidig en del af en hel særlig arbejdsplads, hvor vi både bor og arbejder sammen. Selvom du er her for at lære, vil du hurtigt skulle tage - og få ansvar. Som kokke/bager-elev vil du få en unik mulighed for at blive oplært i flere forskellige restauranter og være med til at servicere op til 1800 passagerer. Vi tilbyder en varieret og spændende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af retter og serveringsformer, og så bliver du en del af et team, der sætter en stor ære i høj kvalitet og gode råvarer.

Forventninger til eleven

DIN PROFIL Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået Grundforløb 1 og 2 af kokkeuddannelsen Du skal kunne tale flydende dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere ubesværet på engelsk Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner Du er søstærk og har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende - læs mere her: Information om Sundhedsbevis for søfarende Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig kok Du er EU\EØS borger og har gyldigt EU\EØS pas

VI TILBYDER

Alt arbejdet foregår ombord på skibet og du går ombord i København. Du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen. Lønnen følger overenskomsten for elever mellem DFDS A\S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU. Overenskomst for kokkelærlinge - DFDS\Metal Maritime Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Du vil også få del i personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Marine Recruiter, Louise Sonne-Schmidt
lousonn@gmail.com
Tlf.: 31761967

Addresse

DFDS A\S Gotlandsbolaget
PEARL SEAWAYS - Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

Ansøgningsfrist:

31-12-2024

Søg stillingen