Kokkeelev søges til Pastis

OM ARBEJDSPLADSEN

Bistro Pastis Centralt i København - Klassisk fransk bistro med fokus på gode råvarer. Årets bistro - 2021 - white guide Vi er en travl restaurant, åbent alle ugens dage med frokost og aften service, men med bemanding nok til at alle kan være med i køkkenet. Frokosten har mange klassikere - hvor aften kortet kan variere fra sæson til sæson. 3 Retters frokostmenu med med mulighed for at elever og kokke kan sætte sit eget præg. Køkkenet består pt af 4 kokke, 8 elever hvoraf 2 snart er udlært. Holdet er relativt ungt og med højt humør - også på de travle dage. Typisk arbejdsplan vil være : 3 vagter pr uge og 1 gang om måneden 4 vagter på 1 uge. Mødetid er 9.30 til 23.00 med 1 times pause fra 16.00 til 17.00 Køkkenet åbner kl 11.30 til 15.00 og 17.30 til 22.30

OM JOBBET

Elevens arbejde

Alle elever kommer rundt på vores 3 partier i løbet af deres elevtid - Partierne er delt op i: Koldt, Fisk og Steg. Derudover har vi et parti i vores bagkøkken med håndtering af varemodtagelse, grovkøkken arbejde og generel hjælp til alle partier. Typisk vil man starte med et par dage i grovkøkkenet indtil man ved lidt om hvor ting kan findes i køkkenet, derefter vil man indgå som en del af at køre service på koldt parti med en hjælper på siden de første par uger. Der er naturligvis mulighed for kreativt arbejde og jo længere man når i sit forløb kan man komme med ideer til diverse menuer eller specials.

Forventninger til eleven

Vi forventer en mødestabil elev med lyst til at arbejde i et travlt køkken, hvor sans for detaljen ikke forsvinder uanset hvor travlt der er. En elev der er nysgerrig og har et godt overblik. En elev der møder i godt humør og vil være en del af at holde humør højt dagen igennem

VI TILBYDER

Klassisk elevkontrakt - vi tager også gerne dygtige voksenelever. Vi tager oplæring seriøst - men det kræver naturligvis at elev selv vil tage del i oplæring. Vi tilbyder god energi og muligheden for at lære alle grundteknikker. Vi anvender hverken sous vide eller textura produkter, men helt basic håndværk og gode råvarer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Aleksander Solbak Andersen - Køkkenchef
info@bistro-pastis.dk
Tlf.: 28780370

Addresse

Pastis
Gothersgade 52, 1123 København K

Ansøgningsfrist:

30-09-2022

Søg stillingen