Kokkeelev søges til Pharmakon

OM ARBEJDSPLADSEN

Kokkeelev Pharmakon Konferencecenter, Hillerød Vi er en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Du vil blive en del af et team på 15 dygtige og hjælpsomme kolleger i køkkenet, heraf 3 kokkeelever og 1 konditorelev, og 9 i restauranten. Pharmakon er et af landets store og moderne konferencecentre med et højt aktivitetsniveau. For at fuldende vores team i køkkenet søger vi en ny kokkeelev. Jobbet er på 37 timer inklusive frokost. Vi er kendt for vores gode køkken, som anvender årstidens bedste råvarer, og vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden. På Pharmakon er vi stolte over, at vi arbejder med bæredygtighed og FoodWIN. Vi arbejder for at minimere madspild både fra gæsterne og i produktionen. Vi har Det Økologiske Spisemærke i bronze.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi søger en engageret og nysgerrig kokkeelev til start til den 1. august 2022. Brænder du for at lære at lave velsmagende mad? Er samarbejde, fleksibilitet og ansvar - værdier som du tænder på? Kan du svare ja til ovenstående, så er stillingen som kokkeelev på Pharmakon konferencecenter måske noget for dig?

Forventninger til eleven

Vi søger en engageret og nysgerrig kokkeelev til start snarest muligt. Brænder du for at lære at lave velsmagende mad? Er samarbejde, fleksibilitet og ansvar - værdier som du tænder på? Kan du svare ja til ovenstående, så er stillingen som kokkeelev på Pharmakon konferencecenter måske noget for dig?

VI TILBYDER

Vi tilbyder: • en attraktiv vagtplan med både dag-, aften- og weekendvagter. Vi har sjældent åbent på helligdage • en travl og afvekslende arbejdsdag, som du kan være med til at præge • en lønpakke, der inkluderer pension og behandlingsforsikring Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Peter Larsen på 48 20 62 23. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV på personale@pharmakon.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 30. juni 2021. Vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning. Pharmakon a\/s er både et konferencecenter og uddannelses- og udviklingscenter med 135 medarbejdere. I konferencecentret er vi 50 medarbejdere fordelt i reception\/booking\/salg, rengøring, køkken\/restaurant og teknisk afdeling. Vi er kendt for vores fantastiske køkken og vores høje serviceniveau. Vi har et højt aktivitetsniveau med mere end 34.000 overnattende gæster om året.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenchef Peter Larsen
pl@pharmakon.dk
Tlf.: 48206223

Addresse

Pharmakon
Milnersvej 42

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen