Kokkeelev søges til Restaurant Skipperhuset

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Skipperhuset har til huse i Sørup i Fredensborg i historiske omgivelser. Restaurant Skipperhuset er nabo til Fredensborg Slot og har en beliggenhed direkte til Esrum Sø. Omgivelserne med udsigt til skov og sø danner rammen for en helt særlig arbejdsplads, som vi håber du vil være en del af. På Restaurant Skipperhuset tilbyder vi vores gæster gastronomi, der bygger på gode lokale råvarer og klassiske teknikker, der tilsammen sikrer en inspirerende spiseoplevelse. Til frokost byder Restaurant Skipperhuset på nutidigt smørrebrød. Alt er lavet fra bunden og er baseret på gode råvarer. Til at skylle hele herligheden ned med, tilbyder Restaurant Skipperhuset kolde fadøl, lokale snaps og et ambitiøst vinkort bestående af saftig naturvin og gode klassikere. Er du interesseret i vin er der god mulighed for at udforske dette sammen med både køkkenet og teamet i restauranten. Til aften sætter vi tempoet ned og tilbyder vores gæster en luksuriøs madoplevelse med udsigt til solnedgang over søen. Menukortet består af blandet snacks og enkle retter. Det franske bistrokøkken er grundsøjlen i den gastronomiske tilgang – men med indspark fra hele verden. Udover alacarte afholder vi også arrangementer og selskaber, såsom bryllup, fødselsdage og jubilæum.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil indgå i køkkenets daglige opgaver med opbakning og service. Vagterne er både i hverdage og weekender. Vi bestræber os på, at tilbyde vagter af hele dage, hvilket fungerer godt i køkkenteamet.

Forventninger til eleven

Fordi vi er en lille arbejdsplads, forventes det også, at du er mødestabil og engageret. Vi er alle afhængige af hinanden, hvorfor vi også hjælper hinanden i køkkenet og restauranten ved travle stunder. Det forventes derfor også, at du med tiden har mod på at servere for gæsterne, hvis dine kollegaerne i restauranten løber stærkt. Vi yder alle en ekstra indsats, som er til gavn for gæsterne, men også stemningen på arbejdspladsen. Vi forventer, at du er nysgerrig på dit fag og har lyst til at afprøve nye retter, teknikker og kombinationer af, i samarbejde med dine kollegaer.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et stærkt køkkenteam med to engagerede køkkenchefer, som ønsker at give dig en god og lærerig elevtid. Udover de to køkkenchefer er også en smørrebrødsjomfru og kok ansat i teamet. Teamet er ungt og arbejdsomt og alle med en ambition om at skabe gode madoplevelser for vores gæster.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Direktør Anders Pedersen Køkkenchefer Troels & Lukas
info@skipperhuset.dk
Tlf.: 48481012

Addresse

Restaurant Skipperhuset
Restaurant Skipperhuset Skipperallé 6, 3480 Fredensborg

Ansøgningsfrist:

31-10-2022

Søg stillingen