Kokkeelev søges til Tivoli Hotel & Congress Center

OM ARBEJDSPLADSEN

På Tivoli Hotel & Congress Center kommer du ind på en stor og gennemført professional arbejdsplads. Vi dækker hele paletten med fokus på at give alle en særlig og helt betagende oplevelse – uanset om man besøger os til en konference eller er her som hotelgæst på en kæreste- eller familietur.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som kok har du alle tiders mulighed for at gøre andre mennesker glade. Du ved selv, hvor lækkert det er at få lige netop det, man har lyst til at spise – og så bare få det endnu bedre, end man drømte om. Det er lige netop det, dit liv som kok handler om. Du kommer til at lære: - At udvikle og sammensætte menuer - Råvarekendskab – kød, grønt, fisk, krydderier… - At forberede råvarer - At tilberede retter – både det kolde, varme og dessertkøkkenet - At planlægge din arbejdsdag ud fra dagens menu - Om allergener – så du kan lave lækker mad til folk med allergi Uddannelsen tager ca. 3 år, efter du har bestået grundforløbet på en erhvervsskole. Du arbejder størstedelen af tiden hos os og har derudover skoleophold undervejs. Da vi hos Arp-Hansen Hotel Group er ambitiøse på dine vegne, har vi skabt vores egen elevskole, hvor du får skræddersyet undervisning sammen med andre tjener-, kokke- og receptionistelever.

Forventninger til eleven

Du skal have bestået grundforløbet, før du begynder. Derudover er det først og fremmest din indstilling, der gør, om du kan blive en god kok. Du skal: - Forstå at på en arbejdsplads møder man til tiden og yder en indsats sammen med sine kolleger - Have lyst til at lære og udvikle dine evner - Have lyst til at bidrage med dine egne ideer – fx til menuer eller brug af råvarer - Ikke være bange for at tage fat – der er fart på i kokkefaget - Have overblik så du kan planlægge og bruge din tid på den bedste måde - Kunne begå dig på engelsk – du har kolleger fra hele verden

VI TILBYDER

Bliver du en del af Arp-Hansen Hotel Group, er du med til at give gæster fra hele verden fantastiske oplevelser. Vi ved, at mennesker er forskellige – og derfor har vi hoteller for enhver smag. Vi har klassisk elegance, og vi har ung puls. Vi har orden i tingene, og vi har plads til spontanitet. Vi er gennemført professionelle, og vi har plads til sjov. Vi føler os som en stor familie, og vi tror, at det er en meget væsentlig del af hemmeligheden bag vores succes. I Arp-Hansen Hotel Group arbejder vi for at fremme bæredygtig turisme. Det gør vi ved at integrere ansvarligt forbrug og produktion i vores virksomhedsdrift. Det gælder i vores valg af leverandører og samarbejdspartnere og ikke mindst i vores egne handlinger. Vi anvender FN\'s verdensmål som ledetråd med særlig vægt på målene 6, 8 og 12. Vi er nemlig helt bevidste om, at alle skal behandles ordentligt - gæster, samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst kloden.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Phillip Morrison
pm@arp-hansen.dk
Tlf.: 32684000

Addresse

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2 1577 København

Ansøgningsfrist:

20-05-2022

Søg stillingen