Smørrebrød/caterelev søges til Henriksdal Fælleskøkken

OM ARBEJDSPLADSEN

Bliv en del af vores fabelagtige elev team. Som elev hos Henriksdal fælleskøkken får du en spændende elevplads, hvor du selv har stor indflydelse på din arbejdsdag og får mulighed for at udvikle dine evner i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger. Hos os bliver du en del af et superdedikeret team. Engagementet er højt og vi har fokus på kvalitetsråvarer og ærligt håndværk. Vi ønsker at udvikle vores køkken til glæde for vores beboere og mange gæster. Det gør vi med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger, der overrasker - og hvor smagen er i højsædet. Vi leverer mad til ca. 350 beboere på døgnforplejning, fordelt på fem plejecentre og fire cafeer. Vi er en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur og glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi har et samarbejde med kantinen på Høje-Taastrup rådhus, hvor en del af din uddannelse vil foregå.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil blive en del af et team på 5 elever, som er en blanding af ernæringsassistent elever og gastronom elever. Vi laver varm mad til aften, samt kold mad til frokost. De varme retter er primært gamle klassiske danske retter. Til frokost levere vi pålægspakker, som vi selv laver og pakker, samt sender ud til afdelingerne. Vi bager desuden selv brød og kager og laver selv vores desserter.

Forventninger til eleven

Vi forventer du har bestået grundforløb 2 som enten gastronom eller ernæringsassistent, ellers tilbyder vi også, du kan komme i mesterlære. Vi tager også gerne voksenelever (voksenløn). Du er positiv, servicemindet og frem for alt er du en teamplayer. Du har passion for mad, sans for kvalitet synes det er spændende at arbejde med økologi. Det er vigtigt, at du er mødestabil, er god til at arbejde selvstændig, målrettet og er god til at tage ansvar.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig: Indflydelse på din arbejdsdag og stor medbestemmelse Individuelt tilrettelagt elevplan Personlige og engagerede praktikvejledere Evaluerende samtaler og opfølgning under hele forløbet Mulighed for at kombinere teori og praksis Engagerede kolleger som prioriterer at give rum til eleverne Mulighed for et social netværk med andre elever i køkkenet Du møder et køkken med stor erfaring med at uddanne ernærings assistenter og gastronom elever En uformel omgangstone i et dynamisk team Vi Producere og tillaver selv diæter Vi anvender økologiske grønsager, som følger årstiden Vi sætter en ære i at producere\/bage brød, lave deserter og kager selv. Vi har mulighed for at tilpasse mødetider individuelt.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenleder Eva Bojsen
evabo@htk.dk
Tlf.: 23841383

Addresse

Henriksdal Fælleskøkken
Valbyvej 47, 2630 Taastrup

Ansøgningsfrist: 01-11-2024

Søg stillingen