Smørrebrød/caterelev søges til Leaven Catering

OM ARBEJDSPLADSEN

Leaven Catering søger Gastronomelev\/caterelev. Leaven Catering\'s kantine i Virum, Teknikerbyen, servicerer dagligt 200-250 dejlige gæster med 2 store varierede buffeter. Vi laver alsidigt kvalitetsmad i moderne stil, som er velsmagende, indbydende og selvfølgeligt sundt. Vi laver alt fra bunden. Hos os har du gode muligheder for at blive grundigt oplært i et utal af retter og variationer inden for alle partier i køkkenet. Vi vil sætte en ære i, at du får den bedst mulige uddannelse og oplæring hos os.

OM JOBBET

Elevens arbejde

I kantinerne servicerer og bespiser vi dagligt mellem 200-250 gæster fordelt på 2 buffeter, og dette gør vi altid med et smil og god dialog med vores dejlige gæster. Du vil opleve at tonen i køkkenet er uformel og bestående af et godt samarbejde mellem os, hvor alle giver en hjælpende hånd. Som elev vil du blandt andet være med til at tilberede mad på alle partier, herunder at sikre et bredt udvalg af indbydende varme- og kolde retter, salater, bagværk, samt smørrebrød til vores gæster. Du vil få en spændende rolle med en alsidig hverdag, hvor du under elevtiden kommer hele vejen rundt i vores moderne køkken. Der vil være rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til maden vi serverer og hver dag arbejder vi målrettet for at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Arbejdstiden vil primært være fra mandag til fredag kl. 06:30 – 14:30, og fri i weekenden.

Forventninger til eleven

  • Er engageret og dynamisk.
  • Er ivrig efter at lære nyt og hele tiden udvikle dig.
  • Meget gerne kreativ selv.
  • Brænder for at give en fantastisk madoplevelse til gæsterne.
  • Har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Er mødestabil og pligtopfyldende.

VI TILBYDER

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med et dygtigt kokketeam, hvor der er plads til familie og venner, men hvor der samtidig også er store muligheder for at udvikle sig. I en kantine skal man ikke lave den samme ret aften efter aften i måneder og ikke noget med altid at skulle arbejde i weekenden. Vi arbejder fra 6:30 til 14:30 mandag til fredag. Vi laver nye retter hver dag og nøglen til succes er kvalitet, tempo og godt humør.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Eva Kjær, Ejer, Adm. Direktør og overordnet køkkenchef
teknikerbyen@leaven.dk
Tlf.: 61652876

Addresse

Leaven Catering under Restaurant Leaven ApS
Teknikerbyen 5, 2830 Virum

Ansøgningsfrist:

01-11-2024

Søg stillingen