Smørrebrød/caterelev søges til Rigshospitalets enhed for mad og drikke

OM ARBEJDSPLADSEN

Enhed for mad og drikke servicerer Rigshospitalet med mad og drikke til patienter, pårørende og personale.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Din primære dagligdag vil foregå i kantinen, hvor du skal lære om smørrebrød, kundebetjening og mødeforplejning. Du skal også være i køkkenet for patientmad, hvor du skal være i den varme produktion for at lære metodikkerne, når vi producerer mad til mange.

Forventninger til eleven

Vi forventer:

• Du skal være i gang med eller have bestået grundforløbet for gastronom med speciale i catering og smørrebrød

• Du viser interesse for faget, er nysgerrig og åben for læring

• Du har lyst til at arbejde i teams med mange forskellige faggrupper

• Du skal være pligtopfyldende og mødestabil

• Frem for alt gå til opgaver med gå-på-mod og godt humør

• Du er god til dansk

VI TILBYDER

Oplæring i en enhed, som består af køkkenet, personalekantine samt et bageri.

• Du bliver en del af hele enheden og den nyeste i flokken af ernærings-assistentelever, caterelever og bagerelever.

• En uddannelse i et køkken, som altid er i udvikling - på nuværende tidspunkt med stor fokus på bæredygtighed herunder økologi og madspild.

• Du vil blive oplært, udfordret og støttet gennem din uddannelse af vores ernæringsassistenter, kokke, elevansvarlige, smørrebrødsjomfruer samt stabsmedarbejdere.

• En praktikplads, hvor du vil indgå i en struktureret hverdag med relevante faglige udfordringer.

• Mødetider i tidsrummet kl. 6.36-16.00 i hverdagene.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sonja Olsen
sonja.rath.olsen@regionh.dk
Tlf.: 30334371

Addresse

Rigshospitalets enhed for mad og drikke
RIGSHOSPITALET Blegdamsvej 9 2100 København Ø

Ansøgningsfrist:

03-11-2024

Søg stillingen