Tjenerelev søges til Bistro Paulée

OM ARBEJDSPLADSEN

Bistro Paulée er bare 2 måneder gammel, dog har vi 16 års erfaring med restaurantdrift på Frederiksberg. Vi laver bistromad på traditionel manér både til aften, tirsdag til søndag og til frokost i weekenden. Vi serverer både vin og øl ligesom cocktails er at finde på kortet. Hovedparten af os er faglærte, så der er rig mulighed for at lære om vin, spiritus og mad.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som tjenerelev vil du indgå i vagtplanen på lige fod med alle andre. Du vil altid være på arbejde med en faglært, så du får vist og fortalt hvad der findes af mulige metoder. Du skal arbejde 37 timer fordelt på 4 dage i ugen, hvor du skal lære alle facetter i tjenerfaget, herunder vin, cocktails, øl, mad som klassiske og egne retter og tilberedninger.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du har og viser en stor interesse for vin, spiritus, øl og andre drikkevarer samt nysgerrighed på værtsskab og arbejde sammen med andre mennesker på tværs af faglighed. Ligeledes hvad restaurationsmad er for en størrelse.

VI TILBYDER

Bistro Paulée tilbyder en uddannelse hvor alle tjenerfagets aspekter berøres stor kendskab til gastronomi tilegnes på 37 timer ugentligt.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Nico Pedersen, Restaurantchef
nico@bistropaulee.dk
Tlf.: 42805657

Addresse

Bistro Paulée
Farum Hovedgade 48C

Arbejdspladsens hjemmeside:

www.bistropaulee.dk

Link til jobopslag:

Ansøgningsfrist:

31-12-2025

Søg stillingen