Tjenerelev søges til Restaurant Sletten

OM ARBEJDSPLADSEN

- Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk. Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi. Restauranten ejes blandt andet af folkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser. - Vores mission er at være en af Nordsjællands bedste restauranter.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at arbejde med alle aspekter af tjenerfaget. Vi har fortrinsvis a la carte servering, men større selskaber er også en del af vores forretning. Som elev får man lige fra starten masser af spændende og varierede opgaver, samt ansvar der matcher ens kompetencer. Vores vinkort er et af Nordsjællands største, så arbejdet med vin kan også hurtigt blive en del af hverdagen.

Forventninger til eleven

Vi forventer du har en stor nysgerrighed til faget og brænder for at servicerer alle slags gæster. Positiv indstilling og mødestabilitet er selvfølgelig også en fordel. Alt andet skal vi nok lære dig :)

VI TILBYDER

Vi tilbyder en sjov og varieret hverdag. Vi lover at udfordre og inspirere dig, og vi tilbyder dig et trygt arbejdsmiljø, hvor du bliver en betydningsfuld del af et stærkt hold.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jacob Thorning - Restauratør
jacob@sletten.dk
Tlf.: 26803463

Addresse

Restaurant Sletten
Gl Strandvej 137 E, 3050 Humlebæk

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen