Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Genopfind den danske smørrebrødstradition med plantebaserede råvarer - uden at gå på kompromis med smag, mæthed eller håndværk.

Smørrebrød behøver ikke bygge på kød og fisk for at være lækkert. På dette kursus lærer du at skabe innovative plantebaserede fortolkninger af danske klassikere, der både respekterer traditionen og møder nutidens klimabevidste gæster.

Du får konkrete metoder til at fremstille plantebaseret pålæg og cremer med smag og tekstur. Vi arbejder med sæsonens grøntsager, krydderurter, bælgfrugter, frø og nødder som hovedingredienser - ikke bare pynt - og lærer at opbygge konsistens og lag af smag.

Kurset fokuserer på de sensoriske faktorer, der får planterigt smørrebrød til at føles lige så fyldestgørende som traditionelle varianter. Du lærer at balancere proteiner, fedt og fibre, så hver bid leverer både ernæring og velvære.

Gennem praktisk arbejde lærer du også teknikkerne til at skabe visuelle delikatesser med grønne råvarer - fra præcis skæreteknik til innovativ anretning. 

Efter kurset kan du tilbyde smørrebrød, der både tilfredsstiller den traditionsbundne gæst og appellerer til den moderne, miljøbevidste forbruger - alt sammen uden at ofre det danske smørrebrøds sjæl og håndværkstradition.

Målgruppe

Kurset henvender sig til faglærte/madprofessionelle, som har erfaring med professionel madfremstilling i køkkener, restauranter, kantiner og institutioner. Kurset er målrettet medarbejdere, som ønsker inspiration til og færdigheder i at arbejde fagspecifikt med madfremstilling, som overvejende er plantebaseret.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Gå til tilmelding

Kom i gang

AMU-kode
21570
Tilmeldingsfrist
19-08-2025
Startdato
26-08-2025
Slutdato
26-08-2025-
Lokation
Valby
Varighed
1 dag
Pris
DKK 214,00
Ledige pladser
0

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Elsebeth Charlotte Christiansen
Kursussekretær

Elsebeth Charlotte Christiansen

M: elc@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til vores kursuskalender, til- og framelding samt fakturering.

Lene Vietz
Kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder eller skræddersyede efteruddannelser inden for grøn bæredygtighed, Green Chef og Guest Experience samt udlejning og events.

Marie Haahr Jensen
Seniorkonsulent

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser inden for ledelse, ESG og Guest Experince samt spørgsmål til efteruddannelserne Kellner og Naturvin.

;

Kom i gang

AMU-kode
21570
Tilmeldingsfrist
19-08-2025
Startdato
26-08-2025
Slutdato
26-08-2025-
Lokation
Valby
Varighed
1 dag
Pris
DKK 214,00
Ledige pladser
0