Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan fremstille planterigt smørrebrød baseret på grøntsager, krydderurter, bælgfrugter, korn, frø og nødder. Du lærer at videreudvikle traditionelt smørrebrød med innovativ og klimavenlig brug af plantebaserede råvarer, uden at det går ud over velsmag, mæthedsfornemmelse og ernæring.

Gå til tilmelding

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for metoder til at fremstille smagfuldt planterigt smørrebrød med færre eller ingen animalske produkter, herunder for sensoriske succesfaktorer- At forklare hvordan planterigt smørrebrød kan være både klimavenligt og ernæringsmæssigt fyldestgørende- At forklare hvordan planterigt smørrebrød kan sammensættes og fremstilles innovativt med afsæt i traditionelle teknikker og metoderDu opnår færdigheder i: - At fremstille plantebaseret pålæg, cremer, pynt og komponenter af sæsonaktuelle grøntsager, krydderurter, bælgfrugter, frø og nødder- At fremstille visuelt delikat grønt smørrebrød med fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse og tekstur, som er ernæringsmæssig fyldestgørende

Målgruppe

Kurset henvender sig til faglærte/madprofessionelle, som har erfaring med professionel madfremstilling i køkkener, restauranter, kantiner og institutioner. Kurset er målrettet medarbejdere, som ønsker inspiration til og færdigheder i at arbejde fagspecifikt med madfremstilling, som overvejende er plantebaseret.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Kom i gang

AMU-kode
21570
Tilmeldingsfrist
19-08-2025
Startdato
26-08-2025
Slutdato
26-08-2025
Lokation
Valby
Varighed
1 dag
Pris
DKK 214,00
Ledige pladser
0

Spørgsmål?

Kontakt vores kursusafdeling:

Elsebeth Charlotte Christiansen
Kursussekretær

Elsebeth Charlotte Christiansen

M: elc@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til vores kursuskalender, til- og framelding samt fakturering.

Lene Vietz
Kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder eller skræddersyede efteruddannelser inden for grøn bæredygtighed, Green Chef og Guest Experience samt udlejning og events.

Marie Haahr Jensen
Seniorkonsulent

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig omkring ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser inden for ledelse, ESG og Guest Experince samt spørgsmål til efteruddannelserne Kellner og Naturvin.

;

Kom i gang

AMU-kode
21570
Tilmeldingsfrist
19-08-2025
Startdato
26-08-2025
Slutdato
26-08-2025
Lokation
Valby
Varighed
1 dag
Pris
DKK 214,00
Ledige pladser
0