Guest Experience for Kokke
Løft gæsteoplevelsen fra køkkenet
Vil du som kok være med til at skabe uforglemmelige gæsteoplevelser – ikke kun gennem smag, men også gennem værtskab, kommunikation og samarbejde?
Guest Experience-uddannelsen – Speciale for kokke er et intensivt fire-dages kursusforløb, der styrker dine værtskabskompetencer og ruster dig til at levere service i verdensklasse – også bag kulisserne.
Du får redskaber til at kommunikere skarpt og samarbejde effektivt med både kolleger og servering, håndtere konflikter professionelt og være med til at forme en samlet, helstøbt oplevelse for gæsten. Gennem undervisning med en kokkefaglig ekspert i værtskab, sætter vi fokus på, hvordan du som kok kan tage aktivt ejerskab over hele gæsterejsen – ikke kun tallerkenen.
I en tid hvor gæsteanmeldelser vejer tungt, og gæsternes forventninger er høje, er den samlede serviceoplevelse afgørende – og køkkenet spiller en central rolle. Din mad fortæller en historie. Din tilgang til samarbejde og kommunikation er med til at sikre, at den bliver fortalt rigtigt.
Målgruppe: Kurset er målrettet kokke på alle niveauer, der ønsker at tage aktivt del i den samlede gæsteoplevelse. Det er oplagt for dig, der arbejder i køkkener med fokus på gastronomi, kvalitet og samarbejde – og som ved, at god mad alene ikke er nok.
Målgruppe
Kurset er målrettet kokke på alle niveauer, der ønsker at tage aktivt del i den samlede gæsteoplevelse. Det er oplagt for dig, der arbejder i køkkener med fokus på gastronomi, kvalitet og samarbejde – og som ved, at god mad alene ikke er nok.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.