Salat, kikærter og brød på Hotel- og Restaurantskolen.

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Du kan planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed. Du kan endvidere minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.

Gå til tilmelding

Mål

Du opnår færdighed i at:- Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke- Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning- Beregne passende produktions- og portionsstørrelser- Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer- Minimere spild ved madproduktion - Genanvende overskudsproduktion

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.

Kursusbevis

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Kom i gang

AMU-kode
49843
Tilmeldingsfrist
21-11-2023
Startdato
21-11-2023
Slutdato
22-11-2023
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 268,00
Ledige pladser
13
;

Kom i gang

AMU-kode
49843
Tilmeldingsfrist
21-11-2023
Startdato
21-11-2023
Slutdato
22-11-2023
Lokation
Valby
Varighed
2 dage
Pris
DKK 268,00
Ledige pladser
13