Hvordan sælger og snakker vi om grøn mad?
Gå-hjem-møde for restauratører, kokke, kommunikatører og andre madprofessionelle.
Hvordan får vi gæster til at betale for grønne måltider med glæde? Det samlede Copenhagen Cooking, Madfællesskabet og Hotel- og Restaurantskolen den 30. april branchen til en fælles snak om.
10 bud med Den Grønne Bibel
De mange gode samtaler og indspark fra dagen er siden blevet samlet i en grøn bibel med 10 håndfaste bud til kommunikationen for dig, der vil sælge grøn mad med begejstring og sanselighed.
I løbet af eftermiddagen vil vi blandt andet nå omkring:
- Studier om, hvordan plantemåltider sælger – og hvorfor.
- Gode cases med grøn kommunikation fra virksomheder og køkkener i branchen.
- Netværk og samtaler om at sælge grønne måltider.
- Workshop: Skriv det perfekte salgspitch til en grøn menu.
- En grøn bibel med håndfaste kommunikationsråd til alle, der vil sælge grønne måltider.
- Grønne snacks, bobler og masser af netværk!
Se det fulde program.
Program fra dagen:
14.30: Duk op og hæng ud til en snack, snak og en drink
14.45: Velkomst ved Trine Krebs, Grøn chef i FOOD og Marianne Søndergaard, Hotel- og Restaurantskolen
14.50: Hvad skal vi kalde vores grønne måltider? Marijke Hiltje Hielkema, postdoc ved KU om forbrugeradfærd
15.05: Gode erfaringer med grøn kommunikation fra virksomheder i branchen: Stine Eisen, Teamchef Gastronomi, Roskilde Festival, Jonathan Zeuthen Knoll, kok og ejer, Baka de Busk, Michael Allerup Nielsen, Enhedschef FM køkken, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Layla Guimaraes, CSR Projektleder / Miljøspecialist, Sovino brands
15.25: Pause med styret netværk og samtaler om at sælge og kommunikere grønne måltider
15.45: Opsamling med konkrete og håndfaste kommunikationsråd til alle, som vil sælge flere grønne måltider
16.00: Gruppeworkshop - skriv det perfekte salgspitch til en grøn middag
16.30: Fernisering på smukke grønne salgspitches med et glas bobler og masser af netværk
Tilmeldte virksomheder og organisationer:
AB Catering
Abamad ApS
aegte
Apero
Bæredygtighedssekretariatet Region Hovedstaden
Børnehuset Trinbrættet
Café Fjordliv
Cater Grønt
CELF
Christine Bille Nielsen
Compass Group Food & Co
Comwell Hotels
Coor Service Management
Dagens
Danmarks restauranter og caféer
Dansk Cater
Dansk Erhverv
Dansk psykolog forening
Dava Foods
DGI Byen
DGI Byen CPH Conference
DTU Fødevareinstituttet
Ernæringsenheden Herlev/ Gentofte hospital
FGU NORD Gladsexe
Fonden Sct Hans have
Food Organisation of Denmark
Gastronomiet ApS
Godis Grønt
GretheBonde
Grønt Omstillingsforbund/Roskilde Spiser Grønt
Halifax Burgers
Herlev- Gentofte personalekantiner
Hotel- og Restaurantskolen
Humlehuset, Københavns kommune
Haaning & Merrald
Jespers Torvekøkken ApS
Kitchen Collective
Kost og Ernæringsforbundet
Københavns Kommune
Københavns Kommune, EAT
Københavns Madservice
Københavns Universitet - Integrerede fødevarestudier
Kødbyens Is
Landbrug & Fødevarer
Mad & Ernæring Aarhus Universitetshospital
Madjord
Madklubben
mathykier
MATKATLA
Meyers
Naturmælk
Nordic Fast Food
Nordic Koji Company
PerfectSeason
Pimientos Fritos Communication
Plantebaseret Videnscenter
Plejehjemmet Ørbygård
Pods of beans
Rebel Food
Ristet Rug
Roskilde Festival Gruppen
Rødder
Saito CPH
Send Flere Krydderier
Sovino Brands
Tingbjerg Skole
Trattoria Fiat
Tænketanken Frej, Bælgfrugtspartnerskabet
Valsemøllen
Veatery
VegAnna
Verdis Have
VildMedVin
Villa Copenhagen
Walk the Talk
Ø&KO
Øllingegaard
Aamanns