Grøn Madfestival 2024

Kom til fest i byens hyggeligste gastrohave med luksusmiddage, workshops og meget mere

7. juni 2024

Bliv klogere på Grøn Madfestival 2024

Den 22. august danner vores køkkenhave den smukkeste ramme om Grøn Madfestival 2024: Et familievenligt tag-selv-bord af madoplevelser.


I august flyder Hotel- og Restaurantskolens skolehave over med de lækreste økologiske grøntsager. Og den 22. august vil den også bugne af glade festivalgæster, der plukker, smager, anretter, lærer, quizzer og nyder et væld af madoplevelser, når skolen for 3. år holder Grøn Madfestival som en del af Copenhagen Cooking.

Festivalen, der er støttet af Valby Lokaludvalg, er gratis og byder på inspirerende oplevelser for hele familien med fremtidens grønne køkken i fokus.

Oplev alt fra langbordsmiddage og smovsede grill-feasts til høst-og-byg-selv-smørrebrød, smagninger og et neuro-gastronomisk trylleshow af sansemagi. Køb billet til arrangementerne nu.

I forbindelse med festivalen inviteres lokale skoler også indenfor til et grønt læringsforløb, hvor elever i 6. og 7. klasse arbejder med friskhøstede råvarer og lærer at tilberede grøn mad fuld af saft, kraft og smag.

Se det fulde program nedenfor, og hold dig løbende opdateret på hrs.dk/madfestival.

Festivalprogram: Læs mere og køb billet

Få det fulde overblik over vores spændende workshops, nørdede smagninger og lækre workshops lige her.