Bliv elev
På Hotel- og Restaurantskolen kan du tage en erhvervsuddannelse, erhvervsfaglig studentereksamen - EUX, eller 10. klasse
Vores uddannelser
Hos os kan du tage grundforløbet på otte forskellige erhvervsuddannelser indenfor hotel- og restaurationsbranchen, fire forskellige erhvervsgymnasiale studentereksamener (EUX) eller tage et år i vores 10. klasser med fokus på mad og bæredygtighed. Er du over 25 år kan du tage din erhvervsuddannelse på kortere tid. Læs mere om vores uddannelser
Erhvervsuddannelser
På en erhvervsuddannelse (EUD) skifter du mellem at gå i skole og være i lære i en virksomhed. Meget af uddannelsen er altså praktisk læring på lærepladsen. Den kan du finde i Danmark eller i udlandet - eller du kan kombinere med lærepladser flere steder.
På skolen lærer du teorier og metoder, som du afprøver i virkeligheden. Efter det første halve år får du løn under resten af uddannelsen.
En erhvervsuddannelse klæder dig på til et arbejdsmarked, der mangler faglært arbejdskraft. Det betyder, at der er gode læreplads- og jobmuligheder under og efter din uddannelse. Men du har også mulighed for at læse videre.
Gå på opdagelse i vores erhvervsuddannelser – og find en, der matcher dig og dine drømme.
ER DU OVER 25? DU KAN SAGTENS NÅ DET
Det er aldrig for sent at uddanne sig. Hvis du har relevant erhvervserfaring, kan du tage en erhvervsuddannelse for voksne (EUV), som forkorter din uddannelsestid.
Studenterforløb
Har du en studentereksamen (stx, htx, hhx eller hf) kan du starte på et af vores forløb for studenter og afkorte længden af vores uddannelser.
EUX Gastro Science
Bliv faglært og student på én gang. EUX er for dig, som både vil have en studenterhue og et svendebrev. Med en EUX kan du gå direkte ud og få et arbejde, eller du kan læse videre på mange videregående uddannelse.
10. klasse
Et friår. Et år, du bruger på at få bedre karakterer. Eller en uddannelse, du vælger, fordi du vil blive bedre til at forstå verden omkring dig og finde din vej til det liv, du drømmer om.
Når du går i 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen, oplever du en anden måde at gå i skole på og lære. Du får kompetencer og værktøjer, der er anderledes end dem, du har været vant til, og en hverdag der veksler mellem undervisning i klassen og praktisk arbejde i vores værksteder, køkkener og laboratorier.