Skolen har fået ny strategi
Vi lancerer nu en visionær strategi, som skal flytte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. I 2022 uddanner vi elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi og hospitality.
Nye læringsrum: Fra kantinen til Restauranten
Vi har forvandlet vores gamle elevkantine til læringsrummene Restauranten og Madboderne, der bliver drevet af vores elever.
Hvem arbejder på skolen?
Vi har lavet en ny side, hvor du kan møde alle os, der hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre gastronomi, madhåndværk og værtsskab.
Nye initiativer for at begrænse chikane og krænkelser
Vi vil skabe en kultur, der gør op med krænkende adfærd og med en, gennem årtier opbygget, hård tone og omgangsform i dele af vores branche.
Nyheder fra Hotel- og Restaurantskolen
Ny ungdomsserie ‘Tiende’ sætter fokus på livet i 10. klasse
I ‘Tiende’ følger vi, hvordan pigen Hannah og hende kammerater bliver klogere på sig selv... Læs mere
Skolen er fysisk lukket
På grund af stigende coronasmitte er Hotel- og Restaurantskolen lukket for fysisk undervisning og kurser... Læs mere
Hotel- og Restaurantskolen klar med nyt gastronomisk laboratorie
I januar 2021 indvier vi et nyt læringsrum, der skal eksperimentere, pirre nysgerrighed og give... Læs mere
Michelin-kok laver restaurant med skolepraktikelever
Alle kan google, hvordan man laver en bearnaisesauce, men hvordan laver man en sorbet på... Læs mere