Skolen har fået ny strategi
Vi lancerer nu en visionær strategi, som skal flytte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. I 2022 uddanner vi elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi og hospitality.
Nye læringsrum: Fra kantinen til Restauranten
Vi har forvandlet vores gamle elevkantine til læringsrummene Restauranten og Madboderne, der bliver drevet af vores elever.
Hvem arbejder på skolen?
Vi har lavet en ny side, hvor du kan møde alle os, der hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre gastronomi, madhåndværk og værtsskab.
Nye initiativer for at begrænse chikane og krænkelser
Vi vil skabe en kultur, der gør op med krænkende adfærd og med en, gennem årtier opbygget, hård tone og omgangsform i dele af vores branche.
Nyheder fra Hotel- og Restaurantskolen
Gastro Camp – en sommerskole i gastronomiens tegn
Sommeren er på vej. En udlandsrejse tør du ikke satse på, og et højskoleophold er... Læs mere
Den forsømte årgang: De skal i fuld gang nu
Kommentar af Anne-Birgitte Agger, direktør Hotel- og Restaurantskolen Udendørsskole og 50% skole er bedre end... Læs mere
Skolen åbner yderligere
Som en del af en yderligere genåbning, kan elever fra mandag den 22. marts igen... Læs mere
Har fået elever til at blomstre i fire årtier som tjener-matchmaker
Tjenerfaglærer Merete Kudsk Jensen har 40 års-jubilæum på skolen. Hendes historie med faget er en... Læs mere