Skolen har fået ny strategi
Vi lancerer nu en visionær strategi, som skal flytte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. I 2022 uddanner vi elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi og hospitality.
Nye læringsrum: Fra kantinen til Restauranten
Vi har forvandlet vores gamle elevkantine til læringsrummene Restauranten og Madboderne, der bliver drevet af vores elever.
Hvem arbejder på skolen?
Vi har lavet en ny side, hvor du kan møde alle os, der hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre gastronomi, madhåndværk og værtsskab.
Nye initiativer for at begrænse chikane og krænkelser
Vi vil skabe en kultur, der gør op med krænkende adfærd og med en, gennem årtier opbygget, hård tone og omgangsform i dele af vores branche.
Nyheder fra Hotel- og Restaurantskolen
Har fået elever til at blomstre i fire årtier som tjener-matchmaker
Tjenerfaglærer Merete Kudsk Jensen har 40 års-jubilæum på skolen. Hendes historie med faget er en... Læs mere
Skolen er fortsat fysisk lukket
Grundet covid-19 er Hotel- og Restaurantskolen fortsat lukket ned for fysisk undervisning og kurser frem... Læs mere
Nedlukning presser elever fagligt og socialt
Gastronomien har svære kår, når hjemmekøkkenet byder på to kogeplader og en miniovn. Når din... Læs mere
Måltider med mening
Projekt Junk Food, som giver mad til gadens folk, får nu hjælp af flere elever... Læs mere