Organisation og vedtægter
Hotel- og Restaurantskolen i København er er en selvejende institution, som i 1922 blev landets første fagskole inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Hotel- og Restaurantskolen har i dag mere end 6.000 elever og kursister tilmeldt årligt. Det betyder, at der dagligt færdes ca. 850 elever på skolen.
Skolen har en medarbejderstab på 150 personer.
Sådan er vi organiseret
Skolens direktion
Skal du finde en medarbejder?
Skolens bestyrelse og vedtægter
Hotel- og Restaurantskolen ledes af en bestyrelse på 10 medlemmer med stemmeret, der skal være myndige. Derudover er der to medlemmer uden stemmeret.
Bestyrelsens medlemmer skal tilsammen bidrage til at fremme skolens strategiske virke med erfaring og faglig indsigt i uddannelse og arbejdsmarkedets behov for uddannelser.
Dato for vedtagelse af vedtægter samt offentliggørelse på skolens hjemmeside fremgår af vedtægernes Kapitel 9.
Revision
Deloitte, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Hjemstedskommune: København
Skolens reg.nr i ESA 253
Skolens Udvalg og boards
Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg
Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget (SU/AMO) består af repræsentanter for ledelsen og medarbejderne.
Udvalget mødes 6 gange årligt for at drøfte organisatoriske og ledelsesmæssige forhold af betydning for arbejdspladsen og medarbejderne, fx trivsel, arbejdsmiljø, strategi og økonomi.
Drøftelserne i udvalget har til formål at sikre, at medarbejderne kan bidrage aktivt til arbejdspladsens udvikling og at medarbejdernes synspunkter og erfaringer inddrages i ledelsens beslutningsgrundlag.
Medarbejderrepræsentanterne er medarbejdervalgte og tager i drøftelserne afsæt i fælles medarbejderinteresser.
Ledelsesrepræsentanter:
- Søren Kristensen – Formand
- Bonnie Dræby Lind
- Mariann Præstegaard
- Marianne Søndergaard
- Pernille Fritzen
- Søren Poul Nielsen
Medarbejderrepræsentanter:
- Jan Vestergaard Hansen – næstformand
- Bente Larsen
- Susanne Budolph Raja
- Tenna Bengtsson
- Thomas Brink Lorenz
- Thomas Monberg Jensen
Uddannelsesudvalg
Relationer
Hotel- og Restaurantskolen indgår i en række netværk og organisationer inden for uddannelse, gastronomi og hospitality.