Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Der er i samfundet en stigende interesse for godt brød, og folk der mestrer bagning og har viden om brød er i høj kurs.
På dette kursus på Hotel- og Restaurantskolen i København får du en grundig viden om, hvad fuldkorn er, hvordan man laver den bedste dej, og hvordan man kan anrette forskellige typer brød med fibre og fuldkorn, så det både smager godt og er ernæringsrigt.
Undervejs på kurset skal der selvfølgelig også bages en masse brød med korn og dej mellem fingrene.
Mål
Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer og produkter under hensyntagen til deres sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter. Deltageren kan fremstille dej samt bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
40781
Varighed
2 dage