Lederkursus for hotel- og restaurationsbranchen 1
Læg grundstenene til at blive en god leder.
Det er ikke nemt at være leder - hverken i et travlt restaurantmiljø, i et kantinekøkken med store krav til punktlighed og kvalitet, eller i en hotelreception med masser af bolde i luften.
På vores 10 dages ledelseskursus giver vi dig en lang række værktøjer, som du kan bruge i den daglige ledelse af fx en restaurant, så du kan bidrage til et sundt arbejdsmiljø med plads til kreativitet og samtidig drive en effektiv forretning, der genererer overskud.
Der er nemlig mere end nogensinde brug for gode ledere i hotel- og restaurationsbranchen. En branche, hvor man hurtigt kan gøre karriere på de højere ledelsesniveauer - men hvor mange også kastes ud i ledende roller på restauranter, hoteller osv. i en ung alder og uden ret meget ledelseserfaring.
Kombineret med en travl hverdag, hvor bølgerne ofte går højt i fx køkkenet, er derfor utrolig vigtigt at blive klædt ordentligt på til at være leder.
Organisering, konflikhåndtering, økonomi og meget mere
Ledelseskurset her består af to forløb på hver 5 dage og er for dig, der har eller gerne vil have et dagligt ledelsesansvar inden for restaurations- og hotelbranchen, enten som restaurantchef, køkkenchef, køkken-/kantineleder, receptionist eller noget helt femte.
AMU-KODE
19667
Varighed
5 dage