Vin- og sakeuddannelser med Vinakademiet

Få en sommelier eller sakeuddannelse på Hotel- og Restaurantskolen i samarbejde med Vinakademiet og få diplom på din vinviden.

Vinakademiet er Danmarks største og ældste vinuddannelse og har siden 2007 tilbudt vinuddannelser på Hotel- og Restaurantskolen.

Uddannelserne er både til dig, der allerede er i vinbranchen. Dig, der gerne vil ind i branchen og dig, som vil have teori på din store passion.

Vælg Sommelieruddannelsen, hvis du ønsker en lang og dybdegående vinuddannelse. Uddannelsen er delt op i to niveauer, der i alt strækker sig over 9-11 måneder og 21 kursusdage.

Vælg WSET vin-kurserne, hvis du ønsker et mere komprimeret vinkursus på engelsk med mere selvstudie og færre undervisningsdage.

Hvad enten du er til et kort eller langt kursus – på dansk eller engelsk – bliver du undervist af nogle af landets skarpeste vinhjerner og får eksamenspapir og nål som bevis på din viden.

Og hvis du har fået nok af vin, kan du kaste dig over vores WSET-kurser i Sake.

Læs mere om kurserne herunder.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores kurser eller gerne vil have oprettet et

Anna Fie Bak Johansson
Kursusadministrator

Anna Fie Bak Johansson

M: fbj@hrs.dk

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til konkrete kurser, fx om tilmelding, afmelding, holdstørrelser, ventelister el. lignende.

Marie Haahr Jensen
Faglig teamleder

Marie Haahr Jensen

M: mhj@hrs.dk T: 26708200

Kontakt mig, hvis du har ønsker til nye kurser og samarbejder, skræddersyede kurser til virksomheder og kommuner eller lignende.

Lene Vietz
Projekt- og kursuskonsulent

Lene Vietz

M: lmv@hrs.dk T: 22464613

Kontakt mig med generelle spørgsmål til kurser og efteruddannelse inden for AMU og IDV samt teambuilding, udlejning og events.

Få nyt direkte i indbakken

Vi har to nyhedsbreve, som henvender sig til virksomheder. 

Med vores virksomheds-nyhedsbrev får du invitationer til karrieredage og andre events, hvor du kan møde kommende elever. 

Tilmeld virksomhedsnyt

 

I vores kursus-nyhedsbrev får du, som de første, nyt om nye kurser og efteruddannelser til din virksomheds medarbejdere. 

Tilmeld kursusnyt