Bager/konditorelev søges til Go Nordic Cruiseline

OM ARBEJDSPLADSEN

Klar til en anderledes og spændende start på dit bagereventyr? Hos Go Nordic Cruiseline søger vi engagerede og nysgerrige bager-, kokke- og konditorelever, der har lyst til at tage sin praktik ombord på ruten mellem Oslo og København. Her bliver du en del af et stærkt team og en helt særlig arbejdsplads, hvor vi både arbejder og bor sammen – til søs. Som en del af vores restaurantteam er du med til at sikre, at vores gæster får en god og smagfuld oplevelse, uanset om det er til morgenmaden, i kaffebaren eller til konferencemødet. Du får hurtigt ansvar og bliver en aktiv del af det daglige arbejde i bageriet, hvor kvalitet og samarbejde er nøgleord.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Uddannelsen varer som bekendt 3–4 år og veksler mellem skole og praktik. Hos os får du mulighed for at tage din praktik ombord på et af vores passagerskibe, Nordic Pearl eller Nordic Crown. Du kommer til at arbejde i flere forskellige køkkener, og du får erfaring med at bage brød og kager til op mod 1800 passagerer – både til restauranterne, kaffebaren og konferenceområdet. Arbejdet er alsidigt og lærerigt, og du bliver en del af et miljø med mange engagerede kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi tilbyder: En spændende og varieret hverdag til søs Fokus på høj faglighed, gode råvarer og kvalitet i arbejdet Et stærkt fællesskab og god introduktion til livet ombord Praktisk erfaring fra en anderledes – og uforglemmelig – arbejdsplads

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået Grundforløb 1 og 2 af uddannelsen Du skal kunne tale dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere ubesværet på engelsk Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner Du er søstærk og kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende - læs mere her: Information om Sundhedsbevis for søfarende Du er EU\/EØS borger og har gyldigt EU\/EØS pas Er villig til at fremvise straffeattest Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig bager

VI TILBYDER

Det praktiske Du arbejder i en 14\/14-turnus: 14 dage ombord, 14 dage fri Arbejdstiden er typisk mellem 10–13 timer om dagen Du går ombord i København Løn efter overenskomst mellem Alvina Shipping A\/S og Metal Maritime (DIS-ordning – nettoløn uden skat, hvis du er bosat i EU)  Overenskomst for gastronomilærlinge Fri kost og logi ombord Adgang til fællesfaciliteter, fitness og personalegoder – bl.a. frirejser for familie og venner LIDT MERE OM VORES SKIBE På ruten Oslo–København har vi fire restauranter med hver sit koncept: En buffetrestaurant med morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster En à la carte-restaurant med fokus på kvalitetsbøffer og klassiske retter En italiensk restaurant med pastaretter og sprøde pizzaer Blue Riband – til grupper og særlige arrangementer Vi arbejder med gode råvarer og lægger vægt på kvalitet i alt, vi laver. Du får mulighed for at lære på tværs af alle restauranterne og prøve kræfter med mange forskellige bagetyper og opgaver. Lyder det som noget for dig? Så søg via linket til vores hjemmeside, gerne allerede i dag.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Louise Sonne-Schmidt
louise.sonne-schmidt@gonordiccruiseline.com
Tlf.: 35779739

Addresse

Go Nordic Cruiseline
Dampfærgevej 30

Ansøgningsfrist:

15-06-2025

Søg stillingen