Kok søges til Sct. Hans have

OM ARBEJDSPLADSEN

Midt i Nationalparken Skjoldungernes Land finder du Sct. Hans Have. Haven rummer en café, butik og et gartneri. Her har været dyrket frugt og grønsager lige så længe, som der har været psykiatrisk hospital på Sankt Hans – det vil sige i over 200 år. I dag dyrker og sælger vi økologiske bær, frugt, urter og spiselige blomster.

Haven inviterer borgere, der står sårbart i livet til at være med til at passe haven sammen med gartneren og havens frivillige. På den måde bygger Sct. Hans Have videre på stedets særlige historie. 

Køkkenet byder på frokost, blomsterpyntede kager og andre forfriskninger. Alt er lavet fra bunden af økologiske råvarer fra egen have eller det nære opland. Maden kan nydes under vin- og figentræer i de gamle drivhuse eller i den skønne bærhave.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Madhåndværker søges til Sct. Hans Have

Vil du være med til at tilbyde mad af højeste kvalitet til Sct. Hans haves café, selskaber og de mange events, der finder sted i haven? Vi søger lige nu en kollega, der har sans for at skabe sæsonbaserede, økologiske retter med udgangspunkt i de bedste råvarer.

Sct. Hans Haves køkken begejstrer og inspirerer havens mange gæster med udgangspunkt i havegastronomiens enkle, ærlige smage og den dybe forbindelse mellem oplandet, haven og maden. Vi elsker det gode madhåndværk med alle de friske råvarer fra haven, drivhusene og vores nære opland, toppet med havens smukke blomster og urter.

Vi samarbejder tæt med de dygtigste lokale producenter og leverandører. Alle økologiske, naturligvis. Vi kokkererer i et nyt og topmoderne køkken – og der er gang i den. Du skal derfor trives med en travl og omskiftelig hverdag, hvor der produceres store mængder mad uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du:

har en relevant uddannelse, f.eks. kok, ernærings- og husholdningsøkonom, køkkenassistent eller lignende. har passion for det økologiske køkken og jord til bord-tanken.

kan skabe velsmagende retter i store mængder – med fokus på principperne 80/20.

arbejder selvstændigt og struktureret.

kan tage ansvar for køkkenet i weekend og helligdage (ca. en weekend pr. måned).

er fleksibel og villig til at arbejde flere timer i højsæsonen.

kan kommunikere på dansk og uddelegere opgaver i en god tone.

har lyst til at tage medansvar for køkkenets videre udvikling.

VI TILBYDER

Det praktiske: Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling, typisk i dagtimerne.

Vi er åbne for såvel sæson- som fastansættelse.

Vi deles om vagter i weekender og helligdage til kl. 17.

På sigt vil der også være aftenarbejde fredage. Du skal derfor forvente vagter en til to weekender og en fredag aften pr. måned.

Vi tilbyder en fair løn på en meningsfuld arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er stor og tonen er god.

Vi indkalder løbende til samtaler. Opstart snarest muligt.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Iben Loft, Køkkenchef
iben@scthanshave.dk
Tlf.: 42617428

Addresse

Sct. Hans have
Urtevænget 14, 4000 Roskilde

Ansøgningsfrist:

20-06-2025

Søg stillingen