Kokkeelev søges til Sophienholm Café

OM ARBEJDSPLADSEN

Sophienholm Café er beliggende i naturskønne omgivelser direkte til Bagsværd Sø nord for København. Vi har åbent året rundt og serverer et alsidigt frokostkort baseret på friske råvarer med respekt for kvalitet og ophav. I vores flotte omgivelser afholder vi alle former for selskaber, både inde og ude.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Med grundig oplæring vil du tilgå vores profesionelle køkkenteam hvor du vil indgå i den daglige drift og hurtig få ansvarsområder på div partier. Alt er hjemmelavet og friske råvarer er en selvfølge, vi tilbyder mulighed for at du som elev kan tilegne dig kompetencer og erfaring indenfor alle områder af vores køkkendrift. Vi er et mindre team med virkelig god dynamik, højt til loftet og god atmosfære. Vi sætter en ære i at udfordre os selv og vores menukort så vi hele tiden fornyer os og tilbyder vores elev en alsidig kokkeuddannelse.

Forventninger til eleven

Er du passioneret inden for madlavning og brænder for kokkefaget har vi elevpladsen til dig. Vi søger en elev med højt fagligt niveau til vores frokost alacarte forretning.

VI TILBYDER

En alsidig elev uddannelse hvor du selv bestemmer højden på din uddanelse. Vi arbejder kun med friske og "rigtige" råvarer da vi producerer og laver alt fra bunden. Gode arbejdstider tilbydes da vi er en frokostrestaurant, derudover gode offenlige transportmuligheder som kører lige til døren.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jesper - Restauratør
admin@sophienholmcafe.dk
Tlf.: 45884005

Addresse

Sophienholm Café
Nybrovej 401

Ansøgningsfrist:

31-01-2023

Søg stillingen