Smørrebrød/caterelev søges til Jespers Torvekøkken
OM ARBEJDSPLADSEN
Kunne du tænke dig en elevplads som gastronom, i en kantine, frokostcatering, convenience produktion eller i vores eventkøkken vil vi gerne her, invitere lige præcis dig til at blive en del af vores dynamiske, multikulturelle og kreative arbejdsplads. Kom frisk og tag din passion for mad til næste niveau, og blive en del af Jespers Torvekøkken og ConviFood – du kan læse meget mere om vores forskellige køkkener på vores hjemmesider www.torvekoekken.dk og www.convifood.dk.
OM JOBBET
Elevens arbejde
Det kan du forvente at lære hos os: • Køkkenproduktion med fokus på minimering af madspild og Co2 påvirkning • Varemodtagelse og klargøring • Menuplanlægning og varebestilling • Fødevaresikkerhed og egenkontrol • Udvikling og tilpasning af opskrifter
Forventninger til eleven
• Er madentusiast – elsker at lave mad og lyst til at lære og udvikle dig personligt. • Er motiveret for at lære hver dag • Fleksibel og mødestabil • Er struktureret og nysgerrig • Har lyst til at arbejde i et professionelt miljø og håndtere alle opgaver med et smil. • Bidrager til den gode stemning køkkenet
VI TILBYDER
• En støttende og inkluderende virksomhedskultur • Veluddannede ledere • En plads i et team med fagligt stolte kolleger. • Velindrettede køkkener med gode råvarer fra branchens bedste leverandører. • Gode og ordnede forhold med overenskomst og fritvalgs ordning. • Mulighed for faglig udvikling og uddannelse. • Job i en levende virksomhed med gode karrieremuligheder.
KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST
Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Kontaktperson
HR Ansvarlig Jane Glud Resen
HR@torvekoekken.dk
Tlf.: 61441802
Addresse
Jespers Torvekøkken
Vandtårnsvej 75
Ansøgningsfrist:
30-06-2025