Smørrebrød/caterelev søges til Københavns Kantine Service

OM ARBEJDSPLADSEN

KKS har mere end 25 års erfaring med drift af private og offentlige kantiner. I vores produktion lægger vi stor vægt på at få maksimalt udbytte af sæsonens råvarer og giver vores kunder en god smagsoplevelse - hver dag. Brug af danske grønsager, udvikling af nye sunde retter og ikke mindst et godt arbejdsmiljø fylder meget i vores hverdag. Til vores kantine i Søborg, som dagligt bespiser ca. 500 medarbejdere, søger vi en gastronomelev med specialet smørrebrød og catering - gerne med start i midten af februar 2022. Der er tale om virksomhed med mange nationaliteter og det afspejler sig også i den mad, som kantinen producerer. Med andre ord dyrker vi både det klassiske danske køkken, udforsker det nynordiske og lader os inspirere af alverdens lande, når vi sammensætter vores menuer.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev vil du blive en del af et dygtigt og kreativt team på i alt 7 personer. Vores kantine er kendetegnet ved at have en meget høj grad af egenproduktion, så der bliver rig mulighed for at eksperimentere og dygtiggøre sig indenfor alle fagets facetter. Vi producerer bl.a. morgenmad med hjemmebagt brød og hjemmesylt, frokost med salatbuffet, brødbuffet, kolde anretninger, sandwich og varme og lune retter samt mødeforplejning med bl.a. hjemmebag, smørrebrød og tapas.

Forventninger til eleven

Vores kommende elev skal:
• have bestået grundforløbet på Hotel- & Restaurantskolen
• brænde for at lave mad
• være nysgerrig og interesseret i at lære
• være serviceminded, ansvarlig og mødestabil

VI TILBYDER

En kreativ læreplads med dygtige kolleger hvor køkkenet er kendetegnet ved:
• højt arbejdstempo
• masser af humor
• rigtig god team spirit
• høj faglighed
• og at give vores kunder inspirerende kulinariske oplevelser

Lyder ovenstående som den rigtige læreplads for dig, så send os en mail med din ansøgning og dit CV. Alle ansøgere vil få svar. Vi forventer at indkalde til samtaler i januar 2022, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Driftschef Bettina Arnt
bettina@kks.dk
Tlf.: 32504647

Addresse

Københavns Kantine Service
Maskinvej 3, 2860 Søborg

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Søg stillingen