Smørrebrødsværkstedet (VI)
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille klassisk smørrebrød med fokus på sensorisk kvalitet.
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive de klassiske smørrebrødstyper samt tilhørende garniture og pynt.- At beskrive råvaresammensætning, smag, konsistens og farve i fremstillingen af klassisk smørrebrød.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At fremstille klassisk smørrebrød.- At arbejde med sensorik i fremstillingen af klassisk smørrebrød.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har erfaring i et køkken eller på en restaurant. Det anbefales, at man efterfølgende tager kurset 20839 Innovativt smørrebrød
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen