Køkkenmedhjælper - Køkken og Kantine
Brænder du for at arbejde i et køkken eller en kantine? Har du en ambition om at være med til at sikre en sund og velsmagende mad, og være opmærksom på reduktion af madspild? Så er denne kursusrække den rette for dig!
Du vil gennem kurserne blive klædt på til både at lave sund mad, anrette den og få værktøjer til at være med til at udvikle nye retter.
I kursusrækken arbejder vi med grundlæggende tilberedninger og brødbagning, hvor vi også har fokus på en klimavenlig produktion.
Kursusrækken består af 10 AMU-kurser:
- Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse (47519-) 2 dages varighed
- Udvikling af nye retter (48838-) 2 dages varighed
- Smagen i centrum (45874-) 2 dages varighed
- Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843-) 2 dages varighed
- Tilberedningsmetoder i madproduktion (48780-) 10 dages varighed
- Anretning (48813-) 3 dages varighed
- Almen fødevarehygiejne (45818-) 3 dages varighed
- Reduktion af madspild 1 (48800-) 2 dages varighed
- Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781-) 2 dages varighed
- Gastronomen som vært (47567-) 2 dages varighed
MÅLGRUPPE
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.
KURSUSBEVIS
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen