Sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener
OBS: Kurset varer 4 dage: 2 AMU-dage og 2 IDV-dage
Ved tilmelding her på siden tilmeldes du både AMU- og IDV-dage.
Første kursusdag er 29. oktober.
Vil du have viden og værktøjer til at lave sund og klimavenlig mad, som samtidig er fuld af madglæde, dybde og velsmag? Og vil du lære at sprede budskabet om en grønnere linje på en positiv måde, der motiverer både kolleger i køkkenet og spisende gæster til at prøve nye ting og spise mere plantebaseret?
Så er kurset her noget for dig - og måske også dine kolleger.
Efteruddannelse i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener henvender sig til både madprofessionelle og beslutningstagere i og omkring professionelle køkkener. Her lærer du både at planlægge og lave velsmagende, klimavenlige og sunde måltider med jeres specifikke målgrupper for øje.
Kurset kombinerer teoretisk læring om bl.a. bæredygtighed, sensorik og forbrugeradfærd med praktisk læring i køkkenet, hvor der især er fokus på bælgfrugter og grøntsager.
Kurset udbydes af Hotel- og Restaurantskolen i samarbejde med Ernæring og Sundhedsuddannelsen på Københavns Professionsskole. Bemærk, at der vil være kursusdage begge steder.
VARIGHED OG Pris
Kurset løber over i alt 4 dage bestående af 2 AMU-dage og 2 IDV-dage. Ved tilmelding her på siden tilmeldes du både AMU- og IDV-dagene.
De 2 AMU-dage koster 416 kr. og de 2 IDV-dage 3000 kr. inkl. moms - totalpris 3416 kroner.
Du får faktura på både AMU og IDV-dagene efter tilmelding til kurset.
Målgruppe
Madprofessionelle og beslutningstagere som arbejder med planlægning og fremstilling af måltider til restauranter, kantiner, catering og offentlig bespisning.
Kursusbevis
Uddannelsen afsluttes med en prøve, og deltagere får et kursusbevis.