40003 – Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Kurset henvender sig til personale, som er direkte eller indirekte i kontakt med gæster. Kurset giver dig spørge- og salgsteknikker til at opnå det ønskede salg.
Du lærer at:
varetage kundekontakten i forbindelse med salg af virksomhedens produkter og services;
varetage den indledende kontakt til kunden på en positiv måde;
lytte til kundens behov og forventninger og gennemføre salg;
bruge teknikker til at afslutte salg;
afslutte kontakten på en positiv måde.

Varighed
2 dage

Bedømmelse
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.