48874 – Vinoplevelser 1

Du kan informere gæsten om vinens karakteristika og historie og vejlede gæsten i det korrekte valg af vin til bestemte retter. Endvidere kan du smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinlande, udarbejde vinkort samt foretage indkøb og opbevaring af vin. Inden for samme målrettede brugergruppe giver uddannelsen kompetencer til at deltage i 48875 Vinoplevelser 2.

Målgruppe:
Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Mål:
– Du kan informere gæsten om vinens karakteristika med hensyn til farve, bouquet, smag, sødme og tørhedsgrad samt gæsteforklare valg af korrekt vin til bestemte retter og menuer på et grundlægende niveau.

– Du kan gæsteforklare om vinfremstilling og vinens historie på basis af grundlægende viden.

– Du kan tolke vinetikettens oplysninger, foretage indkøb og opbevaring af vin samt udarbejde vinkort.

– Du kan smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinproducerende lande i verden.

Varighed:
2 dage

Uddannelsesstedet udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.