Food Coordinator
Vejen til at sikre bæredygtige indkøb, systematisk planlægning og god råvareudnyttelse med respekt for miljø, dyr og mennesker.
Kloden står på en brændende platform! En tredjedel af de fødevarer der produceres i dag går til spilde. Klima er på alles læber, og det er vigtigt, at virksomhederne er med til at løfte opgaven.
På Hotel- og Restaurantskolen i Valby har vi gennem flere år haft succes med efteruddannelsen, Food Coordinator.
Uddannelsen er dynamisk og har igennem tiden udviklet sig i takt med FN´s verdensmåls tilblivelse. Omdrejningspunktet for de fem modulers uddannelse er ikke alene med fokus på udnyttelse af hele råvaren, for at kunne reducere spildet.
Uddannelsen vægter i lig høj grad tidens trend med cirkulær økonomi via affaldssortering, økologiens rivende udvikling og kommunikation, som middel og mål for at nå ledelsen, medarbejderne og kunderne i en givet omstillingsperiode.
På Food Coordinator-uddannelsen får deltagerne overblik over miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske problemstillinger, der er forbundet med madspild på lokalt og globalt niveau.
Yderligere får deltagerne indblik i hvilke potentialer, der kan ligger i forandring af arbejdsgange, rutiner og metoder i køkkenet.