Food Coordinator

Food Coordinator uddannelsen er en stor succes og vi har allerede kørt 10 hold siden efteråret 2016. Vi har fået en del efterspørgsel på hhv. en  model med mere fokus på det strategiske og kommunikative aspekt samt en model som har det grønne og økologiske køkken  mere i fokus.

Derfor udbyder Hotel- og Restaurantskolen to nye udgaver af Food Coordinator uddannnelsen. Du kan læse mere om indhold og priser nedenfor

kost- og menuplanlægning

Food Coordinator

Vil du lære, hvordan du udnytter dine råvarer optimalt og sparer både penge og miljøet? Vil du kunne brande dit køkken som ansvarligt og bæredygtigt? Læs mere »

Food Coordinator – grøn og økologisk

Uddannelsen i Grøn mad af økologiske og lokale råvarer sætter fokus på den grønne bæredygtige mad med råvarer fra lokale marker. Vi går i køkkenet og tilbereder inspirerende grønne økologiske retter, der tilfredsstiller alle sanser. Vi sætter fokus på de grønne proteiner, så ernæringen stadig holder og giver inspiration til brug af flere krydderier. Læs mere »