Praktisk info om kellneruddannelsen

Uddannelsens opbygning

Kellneruddannelsen foregår på Hotel- og Restaurantskolen og er bygget op, så du kan passe dit job ved siden af.

Uddannelsen består af 12 hele undervisningsdage fordelt over otte måneder, hvor du ca. hver anden uge bruger en hel dag på skolen.

Undervisningen foregår i tidsrummet 9:00-16:30.

Hvis du misser en undervisningsgang, har du mulighed for selv at læse op og har fortsat mulighed for at deltage i eksamen og få dit kellnerbevis.

Der vil være en del hjemmearbejde i form af læsestof, og noget af litteraturen vil være på engelsk.Hvem kan deltage?

Passion for øl er en klar fordel, men der er ingen formelle adgangskrav til kellneruddannelsen.

En mangfoldig sammensætning af kursister er en styrke på uddannelsen, som henvender sig til professionelle fra restaurationsbranchen, detailhandelen og bryggerierne samt private.

Hvem underviser?

Vi har udvalgt de ypperste eksperter til uddannelsen. Mød dem her.

Betaling

I prisen er inkluderet undervisning, undervisningsmaterialer, forplejning og diplom.

Transport og overnatning er ikke med i prisen.

Økonomisk støtte

Der kan søges om økonomisk støtte hos kompetencefonden. Der kan søges tilskud til Kellneruddannelsen, hvis man indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingfond.

Medarbejderen, der søges for, skal have været ansat i virksomheden i ni måneder.

Se modulplanen for kellneruddannelsen for 2020/21

Læs om kellneruddannelsen

Tilmeld dig kellnerholdet med opstart den 21. september 2020.

Har du spørgsmål vedrørende uddannelsen, så kontakt afdelingsleder for kursusadministrationen, Johan Dal, på mail: jda@hrs.dk