Nyt medlem i skolens bestyrelse

Rasmus træder ind i skolens bestyrelse for at give værdifuldt input ifm. det forestående byggeri af den nye og bæredygtige Hotel- og Restaurantskolen.

19. december 2024

Ejendomsprofil skal hjælpe Hotel- og Restaurantskolen med nyt skolebyggeri

Direktør og partner i Propreco A/S, Rasmus Meyhoff, er den 19. december 2024 indtrådt i Hotel- og Restaurantskolens bestyrelse, hvor han bl.a. skal bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter og ejendomsudvikling.


Rasmus Meyhoff har været aktiv inden for byggeri og ejendomsudvikling siden 2006. Hans erfaring spænder bredt fra mindre bygge- og ejendomsprojekter til større og mere komplekse byggerier og byudviklingsprojekter samt asset management inden for ejendomsbranchen.

Med sine byggetekniske kompetencer og omfattende erfaring inden for ejendomsudvikling og projektledelse bringer Rasmus Meyhoff værdifuld viden og erfaring til skolens bestyrelse, inden skolen begynder byggeriet af en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i København.

”Rasmus er en stor kapacitet, og hans profil er den helt rette til at hjælpe os i den kommende tid. Et byggeprojekt af den størrelse, vi står over for, fører mange vigtige beslutninger med sig, og vi får brug for al den vejledning, vi kan trække på for at sikre, at vi får en ny skole i verdensklasse – og at vi tager den bedst mulige vej derhen,” forklarer bestyrelsesformand Peter Lykke Nielsen.

"De bedste fysiske rammer for gastronomisk udfoldelse og læring"

Rasmus Meyhoff har stået i spidsen for en række store projekter, herunder etableringen af det nye Herlev Bymidte – et stort og blandet byggeri på mere end 55.000 m2. Han har tidligere arbejdet som Director of Operations & Development hos NREP og er i dag direktør og partner hos ejendomsvirksomheden Propreco. 

Rasmus indtræder i skolens bestyrelse på lige vilkår med øvrige medlemmer og skal således være medvirkende til, at skolen fortsætter den positive udvikling hen over de næste mange år.

"Jeg ser virkelig frem til at engagere mig i bestyrelsesarbejdet og støtte tilblivelsen af en fantastisk skole og campus til og omkring Hotel- og Restaurantskolen. Jeg håber, at min erfaring og faglighed kan bidrage til at sikre skolen de bedst mulige fysiske rammer for gastronomisk udfoldelse og læring," siger Rasmus Meyhoff.

600 mio. kroners byggeri forventes færdigt i 2028

Planerne for det nye skolebyggeri, der har PensionDanmark som bygherre, blev offentliggjort i september og støttes bl.a. af Nordea-fonden, der bidrager med 266 mio. kr. til projektet. Det samlede budget er på 600 mio. kr., og med fondens støtte er byggeriet fuldt finansieret. 

Den nye skole bygges på et mindre område af skolens nuværende areal, mens PensionDanmark vil forvandle det resterende areal til familie-, ungdoms- og studieboliger og et gastronomisk campusmiljø, der kan samle elever, lokale og branchens ildsjæle.

“Skolen går en banebrydende fremtid i møde, og vi glæder os til at have et bestyrelsesmedlem som Rasmus ombord gennem projektet. Jeg er overbevist om, at hans store erfaring og indsigt inden for bygge- og ejendomsbranchen bliver en stor gevinst, når vi tager de næste skridt mod at realisere vores vision for fremtidens skole og gastronomiske campus,” forklarer direktør Søren Kristensen.

Den nye skole forventes at stå klar i 2028.

Læs mere om byggeriet her

Fakta om det nye skolebyggeri

  • Værkstedsbaseret undervisning
    Eleverne vil lære gennem praktisknær undervisning i moderne køkkener, restauranter og hotelfaciliteter.
  • Bæredygtighed i fokus
    Skolen vil være et førende eksempel på bæredygtig drift og vil integrere bæredygtige principper i alle aspekter af undervisningen.
  • Håndværk og innovation
    Skolen vil fremme udviklingen af nye grønne smagsoplevelser og kulinariske teknikker, samtidig med at eleverne lærer at mestre det traditionelle håndværk.
  • Fokus på trivsel
    Skolen indrettes med fokus på, at den understøtter elevernes behov, trivsel og udvikling.
  • Boliger til elever, unge og familier
    Området vil rumme studie- og ungdomsboliger til bl.a. skolens elever og skabe et attraktivt lokalområde med skolens værdier for gastronomi og værtskab i centrum.
  • Lokalt mødested
    Skolen vil invitere lokalsamfundet indenfor i et gastronomisk campusområde, der kan samle elever, lokale og branchens ildsjæle.
  • Samarbejde med erhvervslivet
    Skolen vil have tætte bånd til branchen og sikre, at uddannelserne er relevante for arbejdsmarkedet.
  • Fuldt finansieret
    Med støtte fra Nordea-fonden er byggeriet med et samlet budget på 600 mio. kroner fuldt finansieret.
  • Byggeriets størrelse
    Den nye skole har et areal på 15.000 kvm + kælder. Derudover udvikles et campusområde med blandt andet ca. 300 studieboliger i de nuværende røde bygninger.