Brobygning for 18-29-årige

Brobygning – din vej til uddannelse

På et brobygningsforløb på Hotel- og Restaurantskolen bliver du introduceret til indgangen ’Fødevarer, jordbrug og oplevelser’.

Her bliver du klædt godt på til at starte på en erhvervsuddannelse inden for netop de områder.

Du får teoretisk undervisning, men kommer især til at lære nye ting i praktisk undervisning i fx køkkener.

Der vil være fisketure, besøg hos landmænd, hos gartnerier og gastronomiske events, der alle er med til at øge dit kendskab til din valgte branche.

Du får indblik i, hvordan det er at gå på erhvervsskole, og du får også mulighed for at blive bedre til dansk og matematik, hvis du har lyst til det.

Desuden kan du følge undervisningen i en grundforløbsklasse for at sikre, at det er den rigtige retning for dig.

Når det passer i dit forløb, kommer du også i virksomhedspraktik. Under hele brobygningsforløbet vil du have en fast mentor, som også vil følge dig under grundforløbet og i begyndelsen af dit praktikforløb.

Det er for at sikre, at du får den bedst mulige start på din uddannelse.

Praktisk info

Der er opstart hver mandag kl. 09.00. Vi låner dig uniform, sko mm.

Har du yderligere spørgsmål om forløbet, mødetider, mm., så kontakt vores studievejledning på studievejledning@hrs.dk

Du kan tilmelde dig her

Vi glæder os til at møde dig!