unge elever på Hotel- og Restaurantskolen

8. klasse: Kort introforløb på EUD

Velkommen til Hotel- og Restaurantskolen! Vi glæder os til at modtage dig og håber, at du vil nyde at besøge os

Introforløb 8. klasse 

Velkommen til Hotel- og Restaurantskolen! Vi glæder os til at modtage dig og håber, at du vil nyde at besøge os. 

På dit besøg på Hotel- og Restaurantskolen får du viden om mad, smag, sundhed og måltider. Du opnår praktiske færdigheder inden for madlavning og prøver at eksperimentere med råvarer og opskrifter. 

Du kan ikke se videoen, fordi du har fravalgt cookies fra YouTube. Slå marketing-cookies til og opdater siden efterfølgende for at se den. Tryk på den lille cookie i venstre hjørne for at ændre dine cookie-indstillingerne

Samarbejde og fællesskab

Du vil også opleve værdien af et fællesskab omkring måltider. 

At skabe et fælles måltid fra bunden kræver samarbejde, og alle hjælper til med at få arrangementet stablet på benene – så din indsats er vigtig! Fuldstændig som ude i den virkelige verden. 

Fra kager og kødgryder til bestik og borddækning

Du vil blive introduceret til flere forskellige værksteder. Du vil først og fremmest skulle arbejde i vores indendørs køkken. Men du vil muligvis også skulle arbejde i vores udendørskøkken (som vi bruger hele året) eller i vores store event-sal. 

Du kommer til at arbejde som kok, men du vil evt. også skulle arbejde som tjener, cater eller bager. Det er den bedste måde at få et ordentlig indtryk af vores spændende branche. 

Når du besøger Hotel- og Restaurantskolen, kommer du ikke til at sidde særlig meget ned. Al teori lærer du stående, mens du arbejder. Og du kommer til at arbejde alle dage, mens du besøger os. 

Under besøget vil du også få en rundvisning på skolen og høre om nogle af vores andre uddannelser. 

Alle undervisere, som du kommer til at møde, er vant til at undervise elever fra folkeskolen. 

Vi glæder os til at møde dig! 

Andreas Brobygning

Det er anderledes end normal skole - du får lov at bruge dine hænder i stedet for bare at sidde stille ved et bord. I klassen sidder jeg og kigger på uret og tænker “har jeg kun været her i 5 minutter?”, men her kan jeg være en hel formiddag og føle, at der kun er gået en time. Det er meget federe.

Andreas, elev

Hvad laver du på introforløbet?

Udbytte

På introforløbet får du et ordentlig indtryk af vores spændende branche.

Når du besøger Hotel- og Restaurantskolen, kommer du ikke til at sidde særlig meget ned. Al teori lærer du stående, mens du arbejder. Og du kommer til at arbejde alle dage, mens du besøger os. Og de ting, du lærer, kan du tage med dig videre i livet.

Undervejs får du også en rundvisning på skolen med en introduktion til vores andre uddannelser.

Målgruppe

Elever, der går i 8. klasse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte underviser Henrik Hynne på:

Telefon: 3147 50 02

Mail: hhy@hrs.dk

Henrik Hynne

Har du spørgsmål til introforløbet?

Teamleder

Henrik Hynne