Podcast

På Hotel- og Restaurantskolen producerer vi podcasts, hvor du kan møde os, høre hvordan vi nørder igennem og få branchens perspektiv på aktuelle emner.

Podcast Tjener!

Vores to passionerede tjenerfaglærere, Rikke Mie Bygmann og Henrik Lindegaard, har sat sig for at producere en tjenerpodcast, hvor de sætter fokus på en lang række interessante emner og dilemmaer inden for tjenerfaget – en tjener er nemlig ikke bare en tallerkentaxa!

Rikke og Henrik kører derfor rundt i det danske land med mikrofon og hørebøffer under armen og interviewer en masse spændende folk fra og omkring restaurationsbranchen, der kan gøre lytterne klogere på fagets muligheder og nødvendighed.

Få en introduktion til podcasten Tjener!

I introafsnittet møder vi podcastens to værter – Rikke Mie Bygmann og Henrik Lindegaard. De to værter er begge tjenerfaglærere på Hotel- og Restaurantskolen og præsenterer her sig selv, deres faglige baggrund på skolen og fra branchen, og så løfter de naturligvis også sløret for, hvorfor denne podcastserie er blevet til. Læs mere om afsnittet.

Lyt til alle episoderne af vores tjenerpodcast

 

Podcast – Smagslågen

Smagslågen er den podcast om mad, som vi alle har manglet. De to gastrofysikere Johanne Hvelplund fra Hotel- og Restaurantskolen og Louise Beck Brønnum fra Københavns Universitet vil i samarbejde med Smag for Livet føre dig gennem forskellige smage ved at beskrive bl.a. fødevarekemien, madkulturen og det sensoriske der knytter sig dertil.

Få en introduktion til podcasten Smagslågen

I introafsnittet vil Johanne og Louise afmystificere fermenterede fødevarer og gøre dig klar til de efterfølgende adventsafsnit, som kan høres hver søndag i december. Smagslågen fortsætter i 2021 med endnu flere spændende perspektiver på og forklaringer om smag.

Læs mere og lyt med