Nyheder
- 29. april 2024 Gastronomisk hædersdiplom til skolens spisehuschef Det Danske Gastronomiske Akademi tildeler hvert år en håndfuld diplomer til danskere, som gør en særlig indsats for gastronomi og smagsoplevelser. Nogle gange går hæderen til folk, som arbejder i gastronomiens kulisser.
- 15. april 2024 Verdenspremiere og grønne snacks Elever fra flere gastronomhold deltager i festival om gentænkning af madsystemer.
- 18. marts 2024 Ny grøn gastronomisk uddannelse med håndværk, klima og planter I sommeren 2024 starter det første hold på Hotel- og Restaurantskolens nye uddannelse Grøn Madhåndværker, som er udviklet i partnerskab med Dansk Vegetarisk Forening og Fonden for Plantebaserede Fødevarer.
- 14. marts 2024 Nyt gastronomisk opslagsværk for madprofessionelle Gastro Wiki er et digitalt opslagsværk baseret på kokkefaglig og gastronomisk ekspertise fra topkokke, fødevareproducenter og madformidlere.
- 11. januar 2024 Team klar til at skabe mestring og begejstring Vi er glade for at præsentere de medarbejderne, der skal skabe gastronomisk mestring og begejstring i partnerskabet med Tuborgfondet.